Oona Orpanasta SM-kisojen tuplamestari

15.12.2019  |  17:38  |  Raportit, Videot

Sisäkenttien yleisten SM-kilpailuiden ja TEHO Sport Finnish Tourin viimeisen osakilpailun voittajat kaksinpeleissä ovat Smash-Kotkan Oona Orpana ja HVS:n Otto Virtanen.

Orpana voitti Turun Jarkko Nieminen Areenalla pelatussa naisten kaksinpelin loppuottelussa Liisa Vehviläisen 6-2, 6-0.

– Sain laitettua vahvalla takakenttäpelilläni painetta Liisalle ja hyökättyä välillä verkolle. Se toimi tänään, Orpana kertoi.

– Täällä on hyvä fiilis pelata, ja tänäänkin oli mukavasti väkeä katsomassa, myös 2016 sisäkenttien SM-kultaa voittanut Orpana kommentoi.

Orpana viettää joulun kotimaassa ja suuntaa ammattilaiskentille tammikuun alussa Tunisiaan. Kahden 15 000 dollarin kilpailun jälkeen ohjelmassa on Fed Cup Suomessa.

HVS:n Otto Virtanen kohtasi miesten kaksinpelin finaalissa HVS:n Masi Sarpolan, jonka voitti 6-3, 6-2. Suomen mestaruus on Virtaselle ensimmäinen.

– Ottelu oli tasainen alusta asti ja molemmilla oli mahdollisuudet murtaa. Sain sitten sen ratkaisevan murron, jonka avulla otin erän kotiin. Toisen erän hoidin omilla vahvuuksilla kotiin, Virtanen sanoi.

– Mulla on ollut alkuvuodesta loukkaantumisia ja loppuvuodesta loukkaantumisia, joten en tiedä, voiko tätä kaudeksi oikein edes kutsua. Toivottavasti pääsen ensi vuoden pelaamaan terveenä alusta loppuun.

Naisten nelinpelin Suomen mestaruuden voitti Smash-Kotkan Venla Ahti/Oona Orpana ja hopeaa saivat Peppi Ramstedt (HVS)/Stella Remander (Lo-Te). Miesten nelinpelin SM-kultaa juhli Harri Heliövaara (Sata)/Masi Sarpola (HVS) ja hopeaa Aleksi Löfman (HVS)/Niila-Tapio Magga (OVS).
TEHO Sport Finnish Tour -kiertueen kokonaistilanteen 2019 voitti naisissa Liisa Vehviläinen ja miehissä Harri Heliövaara.

Tulokset ja kaaviot: https://www.tennisassa.fi/sport/draws.aspx?id=1C3429DF-C78B-4CCC-9E91-8B2A19C2FCC7

TEHO Sport Finnish Tourin pisteet: https://www.tennisassa.fi/ranking/ranking.aspx?rid=204

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma Laine: ”Joukkueellamme… →