Oona Orpana ja Eero Vasa Hyvinkään SM-voittajat

8.6.2015  |  11:50

21-vuotiaiden SM-kilpailut ja samalla Finnish Junior Tennis Tourin osakilpailu Hyvinkäällä saatiin sunnuntaina onnistuneesti päätökseen. Eero Vasa (ÅLK) voitti poikien 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden päihitettyään Patrick Kaukovallan (HVS) 6-7, 6-2, 6-3. Poikien sarjassa kaikki neljä sijoitettua pelaajaa putosivat jo pääsarjan ensimmäisellä ja toisella kierroksella.

Tytöissä finaalin valtiattareksi nousi Oona Orpana (HVS), joka voitti puolustavan Suomen mestarin Tanja Tuomen (TaTS) 6-0, 6-1. Orpana pelasi lähes virheettömän turnauksen eikä menettänyt sen aikana erääkään.

Patrick Kaukovaltakin sai kultamitalin kaulaansa voitettuaan Emil Ruusuvuoren kanssa nelinpelinloppuottelussa Pyry Hyrkkösen ja Joel Popovin 6-2, 6-2. Tyttöjen nelinpelin voittivat Milka-Emilia Pasanen ja Monica Malinen.

Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen nautti Hyvinkään kilpailutunnelmasta ja kiitteli puitteita.

– Kentät olivat todella loistavassa kunnossa. Tästä Hyvinkään on hyvä suunnata kohti kymppitonnikisoja.

Hyvinkään Tennisseura järjestää Miesten ITF Futures -tason 10 000 dollarin ammattilaisturnauksen Pihkalan Urheilupuistossa 8.-15.8.2015.

Seuraava uutinen: Tampereen SEB JGP… →