Oona Orpana Hyvinkään 21-vuotiaiden SM-kisoista: Luvassa tiukkoja matseja

5.6.2015  |  12:08

 

21-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut ja samalla Finnish Junior Tennis Tourin osakilpailu pelataan Hyvinkään Urheilupuiston massakentillä 4.-8.6. Kilpailussa mittelee Suomen mestaruudesta suuri joukko maamme huippuja; pojissa 36 ja tytöissä 22 pelaajaa.

Poikien sarjassa kilpailun ykköseksi sijoitettu pelaaja on Leevi Säätelä (TVS), joka voitti edellisen Finnish Junior Tour –osakilpailun Kotkassa. Kakkoseksi sijoitettuna on kotikentällään pelaava Verneri Tuomi (HyTS), joka puolestaan voitti edellisen Finnish Tour –osakilpailun Kaarinassa. Muut sijoitetut pelaajat ovat Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka) ja Alex Hedman (HVS). Kilpailussa on mukana myös paljon ulkomaan juniorikilpailuja kiertävä kolmikko Eero Vasa (TVS), Patrick Kaukovalta (HVS) ja Emil Ruusuvuori (HVS).

Tyttöjen sarjassa ykköseksi on sijoitettu Tanja Tuomi (TaTS), joka on hallitseva Suomen mestari. Muut sijoitetut pelaajat ovat Milka-Emilia Pasanen (TaTS), Roosa Timonen (TaTS) ja Oona Orpana (HVS)

– Tietysti haluaisin voittaa, kuten voitin SM-kisat sisälläkin marraskuussa. Olen pelannut ulkokentillä jo neljä kilpailua ulkomailla, ja päässyt Suomessakin harjoittelemaan hyvin, Oona Orpana kertoo.

– Osanottajajoukko on kovatasoinen, joten luvassa on varmasti tiukkoja matseja. Orpana suuntaa Hyvinkään jälkeen pelaamaan Tanskaan, ja koko kesä sujuu kilpailujen merkeissä.

– Kesäloma helpottaa aikatauluja kivasti, vaikka varsinaista lomaa en vietäkään.  

SM-kisojen semifinaali- ja finaaliottelut pelataan sunnuntaina 7.6.2015 klo 9 alkaen.

 

 

Ottelut Tennisliiton LiveStreamissa: http://livestream.com/accounts/8743539/events/4101675

 

Tulokset Tennisässässä:https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=1827 

Jaa:

Seuraava uutinen: Oona Orpana ja… →