Olympiakomitealta tehostamistukea tennikselle 100 000 euroa

5.12.2023  |  15:30  |  Raportit

Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö julkaisi kesälajien tukipäätökset vuodelle 2024. Tenniksen tehostamistuki kasvoi merkittävästi nousten 100 000 euroon; edeltävän vuoden tukisumma oli 70 000 euroa.

Tennis on tukiohjelman investointilajien joukossa. Tukea suunnataan aikuisten maajoukkuetoimintaan, kansainväliseen yhteistyöhön sekä valmentajatukiin valmennuskeskus- ja maajoukkuetoiminnassa. Lisäksi tukea suunnataan urheilijoiden valmennuksen yksilötukena Laura Hietarannalle ja Anastasia Kulikovalle. Tennis on myös asiantuntijatoiminnan tuen piirissä, mikä tarkoittaa URHEAn ja Tampereen urheiluakatemian huippu-urheiluosaamisen tuomista tenniksen pariin.

”Olympiakomitean tehostamistuki nousi merkittävästi edellisvuoteen verrattuna. On hieno huomata, että Olympiakomitean huippu-urheiluyksikössä on huomioitu pitkäjänteinen ja systemaattinen työmme huipputenniksen eteen. Kiitos kaikille prosessissa ja keskusteluissa mukana olleille, sanoi huipputennis- ja tapahtumapäällikkö Roope Kailaheimo.

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden 2024 lisenssit… →