Olvi jatkaa Tennisliiton kumppanina 2023-2026

25.11.2022  |  09:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliitto, Olvi  ja Servaali ovat tehneet yhteistyösopimuksen vuosille 2023-2026. Yhteistyösopimuksen myötä TEHO Sport -tuoteperheen alla jatkavat Tennisliiga, Tennisliiga Cup sekä kansalliset kärkitapahtumat Finnish Tour ja Junior Finnish Tour. Servaali tulee mukaan osaksi yhteistyösopimusta.

Tennisliiton ja Olvin yhteistyö alkoi vuoden 2018 syksyllä. Molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä yhteisiin tuloksiin niin kansallisen kilpailutoiminnan kuin maajoukkuetapahtumien osalta. Nyt solmitun yhteistyön myötä Olvin pääyhteistyökumppanuus jatkuu TEHO Sport -tuoteperheellä kansallisille kärkitapahtumille seuraavasti:

  • TEHO Sport Tennisliiga: kaudet 2023-2027
  • TEHO Sport Finnish Tour: 2023-2026
  • TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour: 2020-2026
  • TEHO Sport Tennisliiga Cup (ulkokauden seurajoukkueiden SM-kilpailu): 2023-2026

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä pitkäaikaisesta yhteistyöstä Olvin kanssa ja on hienoa saada Servaali mukaan Tennisliiton kumppaniksi. Olvin panos kansallisiin kärkitapahtumiimme ja maajoukkuetapahtumiimme on tuottanut merkittävää lisäarvoa. Kiitos Olvi ja Servaali, että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme suomalaisen tenniksen eteen myös tulevien vuosien aikana, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Yhteistyö Tennisliiton kanssa on sujunut mainiosti viimeiset vuodet. TEHO Sport-nimen alla pelatut tenniksen kansalliset huippukilpailut ja -sarjat ovat hienosti esillä tennisyhteisössä ja ne tukevat hienosti suomalaispelaajien polkua maailman kentille. Tästä on hyvä jatkaa, kertoi puolestaan Olvin toimitusjohtaja Lasse Aho.

Osaksi yhteistyökumppanuutta liittyy myös Servaali.

– Toimimme tiiviisti yhdessä Olvin kanssa ja tulemme näkymään TEHO Sport -tapahtumissa omien brändiemme kanssa. Kiinnostus tennikseen on kasvussa ja on innostavaa lähteä tekemään yhteistyötä Suomen Tennisliiton kanssa, sanoi Servaalin maajohtaja Anna Ekström.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →