Kurinpitolautakunnan päätös 22.11.2022

24.11.2022  |  18:00  |  Artikkeli

Kurinpitopäätös 22.11.2022

Tennisliiton kurinpitolautakunta on käsitellyt lokakuussa pelatun Tennisliigaottelun ÅLK-HLK tapahtumia ja päättänyt yksimielisesti seuraavista kurinpitotoimista tapahtumien osalta.

HLK:n joukkueen pelaajalle määrätään yhden ottelun pelikielto epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä ja tuomarin epäasiallisesta arvostelusta. Pelikielto on voimassa HLK:n seuraavassa Tennisliigaottelussa ja käsittää sekä kaksin- että nelinpelit. Ottelussa kentällä toimineelle joukkueen toimijalle määrätään kolmen ottelun toimitsijakielto tuomarin epäasiallisesta arvostelusta. Toimitsijakielto on voimassa HLK:n seuraavissa Tennisliigaotteluissa ja käsittää kaikki viralliset tehtävät. HLK:lle ei määrätä seuraamuksia.

Päätökseen voi hakea muutosta valittamalla Urheilun Oikeusturvalautakuntaan sen säännöissä mainituin edellytyksin.

Tennisliitto julkaisee jatkossa kaikki kurinpitotoimikunnan käsittelemät kansallisia kärkitapahtumia (TEHO Sport Tennisliiga tai TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu) koskevat tapaukset, joista annetaan rangaistuksena kilpailukieltoa tai toimitsijakieltoa. Päätökset julkaistaan ilman asianomaisten nimiä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Olvi jatkaa Tennisliiton… →