Nyt kaikki mukaan Tykkimäki Mini-Miditennis Tourille

26.9.2017  |  15:00

Tenniksen mini- ja midi-ikäisten Tykkimäki Tour käynnistyy jälleen lokakuun puolivälissä.  Yksilösarjat pelataan ensimmäisillä osakilpailuilla 15.10. Kajaanissa (KaTS), Tampereella (TaTS) ja Kaarinassa (ÅLK).

Tykkimäki Tour on lapsille suunnattu kilpailusarja, jossa pelataan pienemmillä kentillä, pehmeämmillä palloilla ja lyhyempiä otteluita. Kilpailu kestää päivällä neljä tuntia ja sinä aikana on useampia otteluita. Tapahtumia järjestetään 4-7 alueellisesti ja jokaisesta osakilpailusta pelaajat saavat 10 pistettä osallistumisesta. 30 pisteellä pelaaja pääsee mukaan toukokuussa järjestettävään Tykkimäki Tour Mastersiin Kouvolaan 26.-27. toukokuuta.

Kaikki osallistujat saavat osallistumislahjan, jokaisessa osakilpailussa arvotaan osallistuneiden kesken Tykkimäen lahjakortteja, joita voi käyttää myös Action Parkeissa. Tämän lisäksi kolme parasta per luokka palkitaan mitalein.

Ilmoittaudu heti mukaan

Ilmoittautuminen tapahtuu Tennisässän kautta, josta näet myös myönnetyt osakilpailut. Mikäli pelaajalla ei ole pelaajanumeroa (eli ei ole kirjautunut aiemmin Tennisässään), tulee se tehdä ensimmäisellä kerralla Tennisliiton kautta. Rekisteröityminen tapahtuu Tennisässän -etusivulla olevan linkin kautta (https://www.tennis.fi/rekisteroityminen/ ) . Tennisliiton toimisto seuraa näitä toiveita arkisin toimistoaikoina.

Tutustu lisää:

Tykkimäki Tour yksilösarja

Jaa:

Seuraava uutinen: Henri Kontinen ja… →