Nyström valmentaa J.Niemistä

7.4.2008  |  19:45

Yhteistyö käynnistyy Barcelonassa

Davis Cup-viikon maanantaina ilmoitti joukkueen ykköspelaaja Jarkko Nieminen (ATP 26) tehneensä sopimuksen ruotsalaisvalmentaja Joakim Nyströmin kanssa, joka aikanaan kuului Ruotsin Tennisliiton ns. SIAB-tiimiin. Pelaajaurallaan Nyström nousi ATP-rankingissa seitsemänneksi ja oli nelinpelissä ATP-rankingin neljäs.

Nyström toimii Itävallan Jürgen Melzerin kokopäivätoimisena, henkilökohtaisena valmentajana. Niemisen ja Nyströmin yhteistyö on viikkopohjaista.
– Maaliskuun puolessa välissä pelasin Floridan Sunrisessa ATP Challenger-turnauksessa nelinpeliä Melzerin kanssa. Kuulin häneltä kehuja Nyströmistä, kertoi Jarkko.
Nyströmin ja Niemisen neuvottelut etenivät nopeasti, ja heidän yhteistyönsä käynnistyy tämän kuun lopussa Barcelonan ATP-turnauksessa.

Viikonloppuna Talissa, Helsingissä pelattavaan Suomen Davis Cup-otteluun ”Jocke” Nyström ei tule, sillä hän on myös Ruotsin Davis Cup-joukkueen valmentaja. Ruotsi kohtaa Davis Cupin maailmanlohkon puolivälierissä Argentiiinan Buenos Airesissa. Ruotsin joukkueen kapteeni on Nyströmin SIAB Team-kaveri Mats Wilander.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kevin Anderson Talissa… →