Nurminen ja Paukku sunnuntaiseen miesten SM-finaaliin

17.3.2012  |  20:52

  Ykkössijoitettu TCT:n Juho Paukku ja HVS:n Tapio Nurminen etenivät yleisten luokkien sisäkenttien SM-kisojen miesten kaksinpelin loppuotteluun lauantaina Aktia Arenalla, Kaarinassa.

Juho Paukku voitti kolmossijoitetun TaTS:n Lauri Kiiskin luvuin 6-1, 7-6(3).
-Olin koko ajan vähän jäljessä, huokasi Kiiski ottelun jälkeen. – Toisessa erässä vähän vähemmän, kun Juho lopetti liikkumisen.
Ammattilaiskisoja kiertävä Paukku piti kuitenkin pelinsä kasassa ja lähtee tavoittelemaan kolmatta sisäkenttien miesten kaksinpelin mestaruutta. Aiemmat ovat vuosilta 2004 ja 2006. Ulkokenttien Suomen mestaruuksia Paukulla on yksi, vuodelta 2007.
Loppuottelussa Paukku saa vastaansa jo veteraani-ikäisen Tapio Nurmisen, 37, joka tunnissa ja viidessä minuutissa voitti seurakaverinsa Ristomatti Lanteen luvuin 6-3, 6-1.
-Pelityylini ei sovi Ristomatille yhtään, totesi Nurminen. -Palauttelin paljon alakierteisesti ja pääsin hyvin lyömään kämmentä.
-Osallistuin helmikuussa seniorien MM-kisoihin San Diegossa, USA:ssa ja valmistauduin niihin hyvin, kertoi Nurminen. – En olisi näissä SM-kisoissa ilman MM-kisoja.
Ennen lauantaista välieräottelua Nurmisella oli 26 kilpaottelua helmikuun kuudennesta päivästä.
– Siinä on kilpapelejä on enemmän kuin viideltä viime vuodelta yhteensä, naurahti Nurminen.

MM-kisojen lisäksi hän voitti viikko sitten seniorien 35-vuotiaiden kaksin- ja nelinpelin Suomen mestaruudet kotihallissaan Talissa.
Nurmisella on sisäkenttien miesten Suomen mestaruuksia vuosilta 1997 ja 2000 sekä ulkokentiltä vuosilta 1995, 1997 ja 2002.

Jaa:

Seuraava uutinen: Mia Nicole Eklund… →