Eklund ja Hyöty naisten kaksinpelin SM-finaaliin

17.3.2012  |  19:39

Kolmanneksi sijoitettu TaTS:n Johanna Hyöty ja neljänneksi sijoitettu Smashin Mia Nicole Eklund etenivät naisten kaksinpelin loppuotteluun yleisten luokkien SM-kisoissa lauantaina Kaarinassa.
Hyöty otti voiton tunnissa ja seitsemässä minuutissa seurakaveristaan, ykkössijoitetusta Saana Saarteisesta luvuin 6-2, 6-0, mutta smashiläiset Eklund ja Teresa Cerny pelasivat omaa välieräänsä tunnin ja 40 minuuttia ennen kuin Tallinnassa asuva Eklund meni voittoon luvuin 7-5, 6-4 Ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi syötönmurto, erän viimeisessä pelissä, toisessa erässä Eklund mursi Cernyn syötön neljästi, Cerny Eklundin kaksi kertaa.
Naisten SM-finaali on sekä helmikuussa 20 vuotta täyttäneelle abiturientti Hyötylle että 17-vuotiaalle Eklundille uran ensimmäinen. He ovat kohdanneet tätä ennen vain kerran, vuonna 2010 Tampereella naisten Finnish Tourin osakilpailussa. Vasuri Eklund voitti ottelun tuolloin 6-4, 7-6.

Seuraava uutinen: Nurminen ja Paukku… →