Nuorten maajoukkuetoiminan tiedotustilaisuus

27.12.2006  |  00:00

Info Talin Tenniskeskuksessa 28.12.2006 klo 12.00 toisen kerroksen kokoushuoneessa

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan infoa Tennisliiton nuorten maajoukkuetoiminnasta vuonna 2007. Tilaisuus pidetään Talin Tenniskeskuksen kokoushuoneessa hallin toisessa kerroksessa 28.12.2006 klo 12-14, jossa paikalla ovat Tennisliiton valmennus- ja nuorisopäällikkö Teemu Purho, huipputennis- ja maajoukkuetoimikunnan puheenjohtaja Petra Thoren sekä nuorten huipputennisvalmentaja Pasi Kinnunen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille maajoukkuetoiminnasta kiinnostuneille pelaajille, vanhemmille sekä valmentajille.

Tilaisuuden tarkoituksena on käydä läpi tulevan vuoden tapahtumat, ryhmien valintakriteerit, maajoukkuetoiminnan pelisäännöt sekä yhteiset toimintatavat tulevalle vuodelle. Ensimmäisille leireille pelaajat on valittu kilpailumenestyksen, kilpailuaktiivisuuden, harjoitteluun asennoitumisen sekä pelaajana kehittymisen perusteella. Varsinkin nuorempien ryhmissä pelaajat vaihtuvat vuoden aikana ja jokaiselle leirille pelaajat valitaan erikseen.

Ryhmien alustava leiritys- sekä kilpailuohjelma esitellään tilaisuudessa ja se tulee koostumaan neljästä maajoukkueleiristä ja seuraavista edustustehtävistä: Baltia Junior Meeting, Winter Cup, Pohjoismaiden mestaruuskilpailut, henkilökohtaiset Euroopan mestaruuskilpailut sekä Summer Cup. Alle 12-vuotiaiden osalta Summer Cup on ainoa virallinen edustustehtävä tulevana vuonna.

Lisätietoja tapahtumasta teemu.purho@tennis.fi

Tervetuloa mukaan!

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen vetäytyi Adelaidesta… →