Norpe Tennisliigassa GT:n miehille täyspotti

16.1.2017  |  16:03

Norpe Tennisliigan viikonloppu oli erityisen menestyksekäs Grani-Tenniksen (GT) miesten joukkueelle, joka onnistui voittamaan lauantaina Smash-Kotkan ja sunnuntaina TaTS:in. Molemmat vierasjoukkueet joutuivat toteamaan isännät paremmikseen kaikissa otteluissa.

– Oli kyllä loistava viikonloppu! Tavoitteenamme oli saada kuusi pistettä, mutta tulikin kahdeksan, GT:n kapteeni Kirsi Lassooy iloitsee. 

Jurgen Zoppin peli oli jälleen hienoa katsottavaa, Verneri Tuomi pelasi vahvasti voittaen molemmat ottelunsa ja Sami Huurinaisen syöttötyöskentely oli vakuuttavaa. Pallotytöillä oli jopa kinaa siitä, kuka pääsee Zoppin kentälle, Lassooy naurahtaa.

Hän yhdessä GT-tiiminsä kanssa nauttii Norpe Tennisliiga -tapahtumisen järjestämisestä – ja se näkyy. Kauniaisten maistuvat tarjoilut ja mukava tunnelma tunnetaan myös vierasjoukkueiden joukossa.

– Tennisliiga-tapahtumat ovat monessa suhteessa juhlahetkiä arjen keskellä. On kiva kuunnella pelaajien kokemuksia – ja samalla tukea heidän pelaamistaan. Aktiivisella yleisöllä on tukemisessa myös suuri rooli. Tulkaa siis joukolla kannustamaan, Lassooy kutsuu.

GT nousi viikonlopun menestyksensä ansiosta runkosarjan pistetilanteessa toiseksi. Sillä on kaksi pistettä vähemmin kuin johtavalla Sata-Tenniksellä (26). Smash on puolestaan 22 pisteellään kolmantena. Kaksi parasta varmistaa ensi lauantaina suoran paikan välierässä.

HLK kipusi viikonlopun viidellä pisteellään TaTSin ohi ja on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Naisissa Smash varmisti viikonlopun kolmella pisteellään runkosarjan voiton. HVS ja TaTS pitävät toista sijaa tasapisteissä (13). ÅLK:n voitto GT:stä paransi kaarinalaisten mahdollisuuksia pudotuspelipaikkaan ja nosti heidät neljänneksi. GT puolestaan menetti mahdollisuutensa jatkoon. Smash-Kotka voi teoriassa vielä kiriä neljän parhaan joukkoon.

 

Miehet:

14.01.2017

GT – Smash-Kotka 4 – 0

HLK – Smash 1 – 3

 

15.01.2017

GT – TaTS 4 – 0

TCT – HLK 0 – 4

Smash – Smash-Kotka 3 – 1

 

Naiset:

13.01.2017

Smash – Smash-Kotka 2 – 1

 

14.01.2017

Smash – TaTS 1 – 2

ÅLK – GT 2 – 1

 

Tulokset: www.tennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: \”Baghdatis ja Müller… →