Nordic Light Open jää Tukholmaan

10.8.2006  |  00:00

Naistenniksen kehittäminen Pohjoismaissa jatkuu

Naisten WTA Tour-turnauksen, Nordea Nordic Light Openin, johtoryhmän puheenjohtaja Mikael Larsson ilmoitti keskiviikkona Tukholmassa, että kisa jää pysyvästi Tukholmaan ja se pelataan jatkossakin Tukholman stadionilla.
Tällä viikolla viidettä kertaa pelattavan turnauksen alkuperäinen idea oli kierrättää sitä vuorovuosina eri Pohjoismaissa. Kaksi ensimmäistä vuotta pelipaikkana oli Tapiolan tennispuisto Espoossa, nyt pelataan kolmatta vuotta Tukholmassa.
-Teimme tarkan analyysin viime talvena ja totesimme, että kisan kehittämisen kannnalta on järkevintä jatkaa Tukholmassa, jonne olemme luoneet hyvät puitteet ja jossa myös yleisön  kiinnostus on kasvanut vuosi vuodelta, totesi Larsson.
Johtoryhmä on myös päättänyt, että pohjoismaisen naistenniksen kehittämistä jatketaan. Nordea Tennis Teamin puitteissa tuetaan Emma Lainetta, Sofia Arvidssonia ja Caroline Wozniackia. Tänä vuonna pelataan ensimmäisen  kerran 14-vuotiaiden tyttöjen Nordea Masters, jossa Suomesta ovat Leia Kaukonen ja Johanna Hyöty ja aiemmin kesällä ensimmäinen Nordea Light Open Norjassa.
NNLO on myös päättänyt avata keskustelut Baltian tennisliittojen kanssa yhteistyöstä naistenniksessä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen jatkoon Torontossa… →