Niklas-Salminen varmisti paikan US Openiin – seuraavaksi Tampereelle

10.7.2015  |  21:10

?
Patrik Niklas-Salmisen ottelut Wimbledonissa päättyivät kaksinpelin välierään ja nelinpelin puolivälierään. Upeasti pelannut 18-vuotias suomalainen oli uransa toisessa ruohoturnauksessa vaikeasti voitettava erityisesti vasemman käden syöttönsä ansiosta.

Ruotsin Mikael Ymer oli välierässä Niklas-Salmista vahvempi 7-6 (7-3), 6-3. Nelinpelin puolivälierässä neljänneksi sijoitettu pari Reilly OpelkaAkira Santillan oli lopulta Patrik Niklas-Salmista ja Viktor Durasovicia parempi lukemin 4-6, 7-6 (9-7), 6-2.

– Kentälle mennessä aiemmat pelit eivät painaneet, mutta nyt on olo aika väsynyt. Keho ilmoittaa, että viime päivinä on pelattu tennistä, Niklas-Salminen virnistää.

– Joka päivä ei voi pelata kuin unelma, niin se vain on.

Wimbledon-menestys tuli nuorelle miehelle itselleenkin yllätyksenä.

– Jos joku olisi viikon alussa tullut sanomaan, että pelaat muuten perjantaina välierässä, niin olisin vain nauranut. Tosi hyvä viikko, hyviä voittoja ja hyvää tennistä, Niklas-Salminen summaa.

– Mutta tietysti tästä päivästä jäi vähän hampaankoloon, joten muutaman yön kuluttua fiilis on varmasti vielä parempi.

Niklas-Salminen palaa kotimaahan huomenna ja vaihtaa alustan ruohosta massaan. Sillä pelataan nimittäin reilun viikon kuluttua Tampere Openissa. Wimbledonin ansiosta Niklas-Salminen tietää myös, minne suuntaa mailoineen elokuun lopussa.

– Eiköhän US Openin paikka ole näillä pisteillä selvä!

Jaa:

Seuraava uutinen: Kutsu: Tennis Invitational… →