Niklas-Salminen/Stevens hävisi loppuottelun Teneriffalla – ”finaali on kuitenkin aina finaali”

21.1.2023  |  20:30  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ja Bart Stevens olivat toista viikkoa putkeen loppuottelussa ATP Challenger -kiertueella.

Viime viikolla kaksikko ylsi finaaliin Portugalissa ja nyt sama tapahtui Teneriffalla. Tällä kertaa kyseessä oli pykälää korkeamman tason turnaus, joten vahva kauden alku sai jatkoa. Lauantaisessa loppuottelussa Niklas-Salminen/Stevens oli taipuminen duolle Sergio Martos Gornes/Victor Vlad Cornea 3-6, 4-6.

”Vastustajat laittoivat meidät vaikeisiin paikkoihin syötöillään ja pelasivat myös varmasti. He voittivat myös tiukat paikat, emme saaneet murtoa aikaan mahdollisuuksista huolimatta. Harmittaa toki paljon totta kai, tämä harmittaa enemmän kuin viime viikkoinen. Mutta niin kuin joku fiksu on sanonut: elämä jatkuu. Ja kyllä tämä vielä tänään jo jossain vaiheessa iloksi muuttuu; finaali on kuitenkin aina finaali”, kommentoi Niklas-Salminen.

Finaalipaikka nostaa Niklas-Salmista nelinpelin maailmanlistalla jälleen ylöspäin. Tällä hetkellä liveseuranta näyttää lukemaksi 124.

Ensi viikolla suomalais-hollantilaispari pelaa haastajatason kisassa Belgiassa. Tämän jälkeen Niklas-Salminen suuntaa Suomeen ja Davis Cup -maaotteluun.

ATP CHALLENGER 100 | TENERIFFA

Suomi kohtaa Argentiinan MM-karsintaottelussa Espoo Metro Areenassa 4.-5.2. Osta liput tapahtumaan täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisten ottelut päätökseensä… →