Niklas-Salminen hävisi myös, katseet nelinpeliin – ”Ei riittänyt tänään, oli huono peli”

19.7.2022  |  20:47  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ei pystynyt kääntämään suomalaisten kurssia Tampere Openin kaksinpelissä. Suomalaiset jatkavat turnausta nelinpelissä.

KAKSINPELIN PÄÄSARJA / SINGLES MAIN DRAW
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA / ORDER OF PLAY
KUVAGALLERIA

KAKSINPELIN PÄÄSARJA 1. KIERROS
Otto Virtanen – Luigi Sorrentino 4-6, 6-4, 4-6 | LUE RAPORTTI
Patrik Niklas-Salminen – Lorenzo Giustino 2-6, 3-6
Eero Vasa – Harold Mayot 4-6, 4-6 | LUE RAPORTTI

Kotipaikkakuntansa yleisön eteen jälleen astellut Niklas-Salminen (ATP-764) lähti haastamaan yli 500 sijaa maailmanlistalla korkeammalla olevaa italialaista Lorenzo Giustinoa (ATP-261).

Syöttämisen aloitti Giustino ja kotiyleisön riemuksi Niklas-Salminen pääsi heti yrittämään murtoa. Murtoa ei nähty ja seuraavaksi nähtiinkin varmemmin pelanneen Giustinon ottelun haltuun ottaminen. Hetkessä oli tulostaululla 4-0 lukemat. Suomalainen pääsi loppuerästä tulostaululle ja peliin mukaan, mutta erävoitto meni italialaiselle 6-2.

Toisen erän alku oli tasainen. Kovasta taistelusta huolimatta ei pelinkulku kääntynyt, vaan Giustino eteni toiselle kierrokselle luvuin 6-2, 6-3.

– Ei riittänyt tänään, oli huono peli. Ei tällaisella pelillä pysty tällä tasolla voittamaan. Nyt siirretään katseet nelinpeliin, totesi Niklas-Salminen.

Vuosi sitten Niklas-Salminen teki paluun kisakentille Tampere Openissa pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Pelaaja kertoo vuoden olleen todella haastava ja raastava.

– On ollut vaikeita hetkiä ja syvissäkin vesissä on käyty. Kuitenkin sieltä olen noussut ja löytänyt syyt palata treenaamaan ja kisaamaan. Varsinkin kaksinpelissä on ollut vaikeaa. Kuten aiemmin sanoin, niin tällä hetkellä nautin enemmän ja saan iloa sekä hyvän olon tunnetta enemmän nelinpelistä. Aika näyttää millaisia ratkaisuja tässä tulevaisuudessa tehdään. Tampere Openin jälkeen pelaan Challengereissa nelinpelejä ja jos mahdun kaksinpelin karsintoihin, niin pelaan myös ne.

Keskiviikkona vuorossa suomalaisten nelinpelejä

Keskiviikkona Tampere Openissa pelataan kaksinpelin toisen kierroksen otteluita sekä nelinpelin avauskoitoksia. Suomalaisten katseet ja menestystoiveet ovat nyt nelinpelissä.

Tiistaina pelattiin jo yksi nelinpeli ja siinä Vesa Ahti/Roni Rikkonen taipuivat ranskalaisparille Kyrian Jacquet/Clement Tabur 3-6, 1-6.

NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA / ORDER OF PLAY

  • [4] Patrik Niklas-Salminen/Karol Drzewiecki (POL) – Alessandro Giannessi/Luigi Sorrentino (ITA) | keskiviikko 20.7. n. klo 20.00 (keskuskenttä)
  • Eero Vasa/Iiro Vasa – Anirudh Chandrasekar/N Vijay Sundar Prashant (IND) | keskiviikko 20.7. klo 15.30 (kenttä 1)
  • Otto Virtanen/Santtu Leskinen – Juan Ignacio Galarza (ARG)/Tomas Lipovsek Puches (SVK) | keskiviikko 20.7. klo 17.00 (kenttä 1)

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa/Vasa kärsi niukan… →