Niemisen vuoden lopun ATP-ranking on 15

6.11.2006  |  11:15

Pariisissa tuli tappio puolivälierissä

Jarkko Nieminen päätti tämän vuoden ATP-kilpailut Pariisin Tennis Masters-kisaan. Hän kohtasi puolivälierissä kuudenneksi sijoitetun Espanjan Tommy Robredon, joka vei tiukassa kolmieräisessä ottelussa voiton luvuin 6-7(4) 7-6(4) 6-4.
Jarkko Nieminen päättää tämän vuoden ATP-rankingsijalla 15. Hän sijoittui myös ATP:n Race-pisteissä 15.sijalle. Jarkon vuoden paras ATP-ranking oli 10.7. jolloin hän oli kolmastoista.
Jarkon vuoden lopun nelinpeliranking on 56. Hänen parhaansa on kuitenkin vuoden 2004 helmikuulta, jolloin se oli 49.
Niemisen kaksinpelin voitot-tappiot ovat 55-27 ja nelinpelin 16-22. Hän voitti uransa ensimmäisen ATP-turnauksen tammikuussa Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Tänä vuonna hän on tienannut palkintorahoja 894.565 dollaria. Uran kokonaistienestit ovat 2.699.166 dollaria.