Nieminen tasoitti 1-1:een

15.7.2005  |  20:00

Lauantaina nelinpeli

Suomen ykköspelaaja Jarkko Nieminen otti vajaassa kahdessa tunnissa voiton Bulgarian kakkosena pelaavasta Radoslav Lukaevista luvuin 7-6(4), 6-3, 6-2 Davis Cupin Euro/Afrikan II ryhmän toisen kierroksen ottelussa Suomi – Bulgaria, jonka ensimmäistä pelipäivää pelattiin Taivallahden tenniskeskuksessa Helsingissä.
Maaottelu on näin tasatilanteessa 1-1.Lauantaina pelataan nelinpeli, johon kapteeni Joakim Berner nimesi torstaisessa arvonnassa Lauri Kiiskin ja Tommi Lenhon.
– Tiedän kyllä, ketkä siinä pelaavat, mutten kerro, kujeili ”Kimmen” suomalaislehdistölle Niemisen ottelun jälkeen. – Jarkko syötti hyvin Lukaev-ottelussa ja se on tärkeää nelinpelissä.
Jarkko viihtyi hyvin Taivallahden massakentällä.
– Tämä oli ensimmäinen otteluni tällä areenalla ja oli mukava pelata, totesi Nieminen. – Ottelussa ei ollut vaikeuksia. Vaikka voitin erissä 3-0 halusin kuitenkin parantaa omaa peliäni. Syöttööni olen tyytyväinen.
Jarkko kertoi kaivanneensa pitempi palloralleja, että olisi päässyt parempaan rytmiin, mutta painavia lyöntejä ja paljon virheitä tekevä Lukaev ei siihen antanut mahdollisuuksia.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kiiski ja Nieminen… →