Nieminen kohtaa Blaken

26.3.2006  |  10:00

Philippoussis kukistui 1,5 tunnissa

Jarkko Nieminen otti puolessatoista tunnissa voiton luvuin 6-4, 7-6(3) villillä kortilla kisaan päässeestä Australian Mark Philippoussisista Nasdaq-100 Open-turnauksen toisella kierroksella Miamissa. Aussikolossi syötti ottelussa 10 läpisyöttöä, Niemisellä niitä oli neljä.
23. sijoitetulle Niemiselle tämä oli hänen ensimmäinen ottelunsa, sillä hän oli 96 pelaajan kaaviossa suoraan toisella kierroksella. Seuraavaksi Nieminen kohtaa yhdeksänneksi sijoitetun USA:n James Blaken, joka pääsi toisella kierroksella helpolla: hän voitti Argentiina Carlos Berlocqin 6-0, 6-0 kolmessa vartissa.
Sunnuntaina Nieminen ja Ruotsin Robert Lindstedt kohtaavat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Ateenassa nelinpelin kultaa voittaneet chileläliset Fernando Gonzalezin ja Nicolas Massun.