Ketola Finnish Tour-osakilpailuvoittoon

26.3.2006  |  16:00

Finaalista jälleen tamperelaisten jäsentenvälinen

Tampereen tennisseuran Tuomas Ketola voitti tenniksen Finnish Tourin kolmannen osakilpailun Finland Tennis Clubilla Helsingin Myllypurossa sunnuntaina. Aamupäivällä hän kukisti välierissä HVS-Tenniksen Juho Paukun 6-4, 6-3 ja sai finaaliin vastaansa seurakaverinsa Lauri Kiiskin, joka omassa välierässään voitti HVS:n Lassi Ketolan 7-6(6), 6-2.
Loppuottelussa Ketola voi ensimmäisen erän 6-1, mutta hävisi toisen samoin lukemin. Kolmannen erän alussa näytti hetken siltä, että Kiiski menee otteluvoittoon, mutta Ketola sai käännetyksi erän edukseen ja vei sen luvuin 6-3.
Tamperelaiskaksikko tuntuu hallitsevan mielin määrän miesten kansallisten kilpailujen Finnish Tour-sarjaa. Tammikuussa Tampereella pelatun osakilpailun finaalissa Kiiski voitti Ketolan, helmikuussa Helsingin Laajasalossa Ketola kukisti finaalissa Kiiskin ja samat miehet olivat siis vahvimmat Myllypurossakin. Kilpailusarjassa on kaikkiaan 10 turnausta. Yleisten luokkien sisäkenttien SM-kilpailu on samalla Tourin neljäs osakilpailu, ja se pelataan 13.-16.4. Oulussa.