Neljä suomalaista pääsarjaan Kuressaaressa

20.7.2009  |  23:00

T.Nieminen toiselle kierrokselle

Kuressaaressa, Virossa saatiin vihdoin maanantaina pelatuksi miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksen kaksinpelin karsintojen toisen kierroksen ottelut, joiden voittajat menivät pääsarjaan.
Suomalaisille voitot eivät tulleet ihan helposti, kaikki tarvitsivat kolme erää. Karsintojen ykkössijoitettu Henri Kontinen (ATP 1037) voitti Latvian Richards Emulins, Harri Heliövaara Venäjän Mikhail Balmashevin (5.) ja Jesse Kiuru (ATP 1778) Latvian Oskars Vaskisin (6.).
Roope Kailaheimo hävisi Belgian Bart Govaerstin (3.) ja Sami Huurinainen (ATP 1455) Australian Jake Eamesille, mutta pääsi lucky loserina sittenkin pääsarjaan, jossa hävisi ensimmmäisellä kierroksella kisan ykkössijoitetulle Monacon Benjamin Balleretille.
Kahdeksanneksi sijoitettu Timo Nieminen voitti britti Morgan Phillipsin ja kohtaa toisella kierroksella Ruotsin Patrik Rosenholmin.
Harri Heliövaaraa vastassa on villillä kortilla mukaan tullut Viron Morten Ritslaid, Jesse Kiurua kuudenneksi sijoitettu Valko-Venäjän U Ignatik, Henri Kontista kolmanneksi sijoitettu Viron Jürgen Zopp ja Juho Paukkua belgialaiskarsija Bart Govaerts.
Nelinpelissä DC-pari Heliövaara/Kontinen on ykkössijoitettu ja suoraan puolivälierissä, jossa vastaan tulevat Ruotsin Jesper Brunström ja Markus Eriksson. Paukku ja Viron Mait Künnap ovat kakkossijoitettuja ja kohtaavat voittajaparin ottelusta Kailaheimo/Ilja Orre – Pavel ja Valentin Bazunovl

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
18.-25.7. Kuressaari, Viro

Karsinpelin karsinta
2.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Henri Kontinen (1.) – Richards Emulins Latvia 63 46 64, Bart Govaerts Belgia (3.) – Roope Kailaheimo 63 62, Jake Eames Australia – Sami Huurinainen (4.) 63 36 61, Harri Heliövaara – Mikhail Balmashev Venäjä (5.) 76(4) 75, Jesse Kiuru (11.) – Oskars Vaskis Latvia (6.) 57 75 64
Kaksinpelin pääsarja
1.kierrosta: Banjamin Balleret Monaco (1.) – Huurinainen (lucky loser) 75 61, Timo Nieminen (8.) – Morgan Phillips 76(3) 64

Seuraava uutinen: Laaksonen jatkaa juniorien… →