Laaksonen jatkaa juniorien EM-kisoissa

21.7.2009  |  19:00

Herkko Pöllänen kolmannella kierroksella

Juniorien henkilökohtaisissa EM-kilpailuissa alle 18-vuotiaat ottelevat Villachissa, Itävallassa. Poikien kaksinpelissä 12.sijoitettu Henri Laaksonen (ITF 24) oli suoraan toisella kierroksella, jolla hän voitti Hollannin Bobbie de Goeijenin (ITF 375) 6-2, 6-3. Kolmannella kierroksella hän kohtaa voittajan ottelusta John Morrissey Irlanti-Damir Dzumhur Bosnia ja Hertsegovina. Micke Kontinen (ITF 56) aloitti hänkin toiselta kierrokselta, jolla kakkossijoitettu Ranskan Gianni Mina (ITF 7) kukisti hänet luvuin 6-1, 6-4. Nelinpelissä Henri ja Micke ovat viidenneksi sijoitettuja ja suoraan toisella kierroksella, jolla vastaan tulevat hollantilaiset de Goeijen ja Alban Meuffels.
Tyttöjen kaksinpelissä Johanna Hyöty (ITF 893) hävisi Serbian Doroteja Ericille (ITF 179) 3-6, 0-6. Nelinpelissä Cecilia Estlander  ja Johanna kohtaavat Maltan Kimberley Cassarin ja Elaine Genovese.

Alle 16-vuotiaiden EM-turnauksessa Moskovassa suomalaisilla oli tiistaina nelinpelit. Aaro Heimonen ja Herkko Pöllänen kohtasivat toisella kierroksella serbiparin Miki Jankovic/Uros Petronijevic, jolle hävisivät 3-6, 3-6. Tyttöjen nelinpelissä Saana Saarteinen ja Heini Salonen hävisivät ensimmäisellä kierroksella unkarilaisille Zsofia Miko ja Blanka Szavay 1-6, 2-6.
Kaksinpelin pääsarjassa on mukana enää Herkko Pöllänen, joka kohtaa kolmannella kierroksella Latvian Martins Podzusin (13.). Lohdutussarjoissa Saana Saarteinen kohtaa Ranskan Solene Ficheuxin ja Aaro Heimonen Slovenian Matej Leljakin.

Alle 14-vuotiaat pelaavat mestaruuksista Plzenissä, Tsekissä. Poikien kaksinpelissä Juho Flinkman kohtaa Portugalin Gancalo Loureiron, Valtteri Telinkangas sen sijaan hävisi ensimmäisellä kierroksella Slovenian Maks Tekevecille 4-6, 4-6. Nelinpelissä Juho ja Valtteri kohtaavat Israelin Or Ramin ja Igor Smilanskin.
Tyttöjen kaksinpelissä Petra Piirtola saa vastaansa Italian Camilla Rosatellon. Puolan Zuzanna Macijewska voitti Teresa Oksasen 7-6(2), 4-6, 6-4. Nelinpelissä tytöt saavat vastaan portugalilaiset Rita Correian ja Joana Valle Costan.

Seuraava uutinen: Heliövaara, T.Nieminen ja… →