Närpiön Träffin Linden ja Ånäs P12 loppuottelussa SEB JGP:ssä

30.1.2012  |  15:34

HVS:n Julius Kaverinen eteni erääkään menettämättä pojat 16v kaksinpelin voittoon ikäluokan vuoden ensimmäisessä SEB JGP –osakilpailussa Finland Tennis Clubilla Helsingissä.
Ykköseksi sijoitettu Julius kukisti loppuottelussa HyTS:n Panu Virtasen, joka joutui välierissä kolmieräiseen HVS:n Aaro Pölläsen kanssa. Juliuksen ja Panun edellisen kohtaamisen koululaisten SM-tenniksen yläasteen poikien loppuottelussa viime vuoden lopussa voitti Panu.
Kaverinen ja Virtanen olivat vastakkain myös 16v-luokan nelinpelin loppuottelussa. Siinä voittajaksi nousivat Virtanen ja HVS:n Werneri Tuompo, he kukistivat suoraan kahdessa erässä Kaverisen ja ÅLK:n Eero Vasan.

Tyttöjen 16v kaksinpelin voittaja, kakkoseksi sijoitettu TaTS:n Tanja Tuomi ei koko kisassa monta peliä hävinnyt. Loppuottelussa kukistui HVS:n Susan Happonen, joka välierissä voitti TaTS:n Milka-Emilia Pasasen. Pasanen puolestaan pudotti toisella kierroksella kisan ykköseksi sijoitetun HVS:n Nanette Nylund kolmessa erässä.
Nelinpelin voittivat HVS:n Lila Humaloja ja Elina Joronen: ykkössijoitetut OVS:n Monica Malinen ja TaTS:n Milka-Emilia Pasanen kukistuivat ottelutie-breakissa 10-6.

Pojat 12v luokan kaksinpeliä hallitsivat Närpiön Träffin Isac Linden ja Jonathan Ånäs. Isac voitti matkalla finaaliin HyTS:n Otto Virtasen sekä HVS:n Aleksi Löfmanin ja Leo Ussherin. Jonathan puolestaan pudotti toisella kierroksella kakkossijoitetun Smashin Hermanni Tiaisen. Loppuottelussa Isac voitti Johathanin 6-2, 6-1.
Nelinpelissä Närpiön pojat kokivat välierissä ottelutie-breaktappion 9-11  HVS:n Valtteri Solatielle ja Nelson Tuomolalle. Nämä puolestaan hävisivät loppuottelussa HVS:n Aleksi Löfmanille ja Leo Ussherille.

Tytöt 12v kaksinpelin finaaliin etenivät erääkään menettämättä kärkijoitetut TVS:n Veera Antonen ja HVS:n Oona Orpana. Loppuottelusta tuli tasainen ja sen vei Oona luvuin 6-4, 6-4. Veerasta tuli tuplavoittaja, kun hän yhdessä seurakaverinsa Eeva Heinosen kanssa voittivat nelinpelin loppuottelussa HVS:n Aino Alkion ja LVS:n Bea Kallion, joilla Oona Orpana ja HLK:n Hedda Hakala hävisivät välierissä

T12 Oona Orpana HVS – Veera Antonen TVS 64 64
P16 Werneri Tuompo HVS/Panu Virtanen HyTS – Julius Kaverinen HVS/Eero Vasa ÅLK 63 64
T16 Lila Humaloja/Elina Joronen HVS – Monica Malinen OVS/Milka-Emilia Pasanen TaTS 16 63 [10-6]