Naisverkoston webinaarit jatkuvat 17.2. – Emma Laine ja Katriina Saarinen keskustelemassa tennisvalmentajuudesta

12.2.2021  |  14:44  |  Seurat

Naisverkoston avauswebinaari järjestettiin 3.2. (lue lisää) ja keskiviikkona 17.2. klo 14.00-15.00 on luvassa toinen webinaari. Teemana on tennisvalmentajuus ja naiset valmentajina – webinaaria on alustamassa Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen ja paneelikeskustelussa sekä keskustelemassa osallistujien kanssa ovat naisten maajoukkueen kapteeni Emma Laine ja Katriina Saarinen.

Webinaari on avoin kaikille ja maksuton. Ilmoittautuminen webinaariin on parhaillaan käynnissä – ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta viimeistään 16.2. Kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ensi viikon tiistaihin mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Webinaariohjelma

14.00-14.15 Tennisliiton koulutusmahdollisuudet ja -järjestelmä – Harri Suutarinen, Tennisliiton koulutuspäällikkö
14.15-14.45 Paneelikeskustelu – Emma Laine ja Katriina Saarinen
14.45-15.00 Kysymyksiä ja keskustelua

Alueellisten verkostotapaamisten runko hahmottuu – ilmoittaudu mukaan järjestäväksi seuraksi

Naisverkoston kevättalvi pitää sisällään webinaareja eri teemoilla. Kesän aikana on tarkoitus aloittaa järjestämään myös alueellisia tapaamisia, mikäli koronavirustilanne sen sallii – kartoitamme nyt seurojen halukkuutta järjestää tapahtuma. Ensimmäinen alueellinen tapaaminen on jo varmistunut Kauniaisiin 15.5. Keskustelut ovat lisäksi käynnissä useiden paikkakuntien kanssa.

Ideana on aktivoida alueita ja seuroja toimimaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyössä yhteistyössä Tennisliiton kanssa. Alueellisten tapaamisten kustannuksiin osallistuu Tennisliitto kattaen kenttä- ja pallokulut, ruuan ja osallistumislahjan. Yhteistyössä seuran kanssa ideoidaan sopiva teema naisverkosto-toiminnan ympärille huomioiden alueen omat tarpeet ja ideat.

Haluatko järjestää tapaamisen? Ota yhteyttä vastuullisuusohjelmasta vastaavaan Jarno Tiusaseen (jarno.tiusanen(at)tennis.fi) ja sovi käytännön järjestelyistä.

Naisverkoston toiminta on osa tenniksen vastuullisuusohjelman yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-osiota. Tavoitteena on kasvattaa nais- ja tyttöpelaajien sekä -toimijoiden määriä eri rooleissa tenniksessä. Tutustu tenniksen vastuullisuusohjelmaan täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigassa… →