Naisverkoston aluetapaamiset Kauniaisissa ja Hangossa 15.5. – ilmoittaudu mukaan

3.5.2021  |  13:15  |  Seurat

Tenniksen vastuullisuusohjelman yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyö jatkuu naisverkoston aluetapaamisilla kesän aikana. Ensimmäiset tapaamiset järjestetään Kauniaisissa ja Hangossa 15.5. Lisäksi tapaamisia on tulossa Hämeenlinnaan, Turkuun, Ouluun ja Tampereelle.

Aluetapaamiset ovat jatkumoa kevään aikana aloitetulle työlle. Keväällä järjestimme neljä mielenkiintoista webinaaria eri teemoilla. Voit katsoa kahden tapaamisen tallenteet alta ja lukea lisää täältä: tennisvalmentajuus ja tasa-arvo | seura- ja hallitustyö.

Seuraavaksi on luvassa aluetapaamisia Kauniaisissa ja Hangossa 15.5. Molempien tapaamisten alustavat teemat ovat: 1) kuinka kannustaa naisia valmentajiksi ja kuinka motivoida tyttöjä aloittamaan harrastus? ja 2) kuinka saada lisää naisia seuratyöhön mukaan työntekijöiksi ja hallitukseen? Tapahtumissa pelataan yhdessä tennistä ja sen lisäksi keskustellaan edellä mainituista teemoista. Niin Hangon kuin Kauniaisten tapaamisiin mahtuu mukaan 16 osallistujaa.

Seuraamme koronavirustilannetta ja tapahtumat järjestetään viranomaispäätösten ja terveysturvallisuuden puitteissa – tarvittaessa tapahtumia siirretään.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan mukaan alla olevalla lomakkeella. Haluaisitteko olla järjestämässä tapaamista? Ole yhteydessä jarno.tiusanen(at)tennis.fi. Tennisliitto osallistuu tapahtuman suunnitteluun ja kustantaa kentät, pallot, ruuan ja osallistumislahjan osallistujille.

 

Naisverkosto: valmentajatapaaminen ja -koulutus 12.-13.6. Vierumäellä

Naisverkosto järjestää naisille suunnatun valmentajatapaamisen ja -koulutuksen 12.-13.6.2021 Vierumäellä.

Viikonlopun ohjelma alkaa lauantaina 12.6. klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina 13.6. klo 15.00. Kokoontumisen teemana on naisten tennis. Teemaa käsitellään tennisvalmentajan näkökulmasta.

  1. Naisvalmennuksen nykytila Suomessa ja tulevaisuuden näkymät
  2. Eroavaisuudet tyttöjen ja poikien valmennuksessa
  3. Lajivalmennus tyttöjen näkökulmasta eri ikävaiheissa

Viikonlopun aikana on luvassa keskustelevaa työskentelyä sekä tenniskentällä tapahtuvaa kehitystyötä.

Kouluttajina toimivat: Maiju Kokkonen (Vierumäki), Harri Suutarinen (Tennisliitto) ja Sari Tuunainen (Suomen Valmentajat).

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, alkuvaiheessa maksimissaan 2 henkilöä per seura. Tarkoituksena on saada mukaan valmentajia useasta eri seurasta. Mikäli paikkoja jää täyttämättä, voi useampikin osallistua samasta seurasta.

Hinta: 100 € (sis. majoituksen, ruokailut ja ohjelman)

Jaa:

Seuraava uutinen: Wilson vaatettaa maajoukkueet… →