Naistoimikunnan lahjastipendi TVS:n Kaisla Mattilalle

22.3.2018  |  14:33  |  Seurat, Yleinen

Tennisliiton naistoimikunnan ensimmäisen lahjastipendin sai TVS:n Kaisla Mattila, joka on kuvassa valmentajansa Taxiarchis ”Akis” Amoutzasin kanssa.

Suomen Tennisliiton naistoimikunta, joka kerää varoja junioritoiminnan tukemiseen, on uudistanut vuoden alusta tukimuotojaan. Kolmen viime vuoden aikana on jaettu Fair Play –stipendejä juniorien sisä- ja ulkokenttien SM-kisojen yhteydessä. Toimikunta sai stipendeihin varat Patricia Zilliacuksen testamenttaamana ja niitä on jaettu 12 juniorille/vuosi. Nyt nämä varat on käytetty, viimeiset kuusi Fair Play -stipendiä jaetaan kevään JSM-kisoissa.

Naistoimikunta myöntää uutena tukimuotona merkkivuosia viettäville liiton jäsenseuroille lahjastipendin, joka on arvoltaan 200€. Juhliva seura valitsee junioreistaan 12-14 -vuotiaan, hyvin käyttäytyvän, lahjakkaan ja ahkeran nuoren, jolle tämä stipendi annetaan harjoittelu- ja kilpailutoimintaan.

Ensimmäinen naistoimikunnan lahjastipendi lähti TVS-Tennikselle, joka täytti 90 vuotta (juhlat olivat Turussa 17.3.). Seura antoi stipendin 12-vuotiaalle Kaisla Mattilalle.

Naistoimikunta antaa pelaajastipendejä vuosittaisessa Tennisgaalassa. Viime marraskuussa stipendit saivat Smashin Alexandra Anttila ja HVS:n Laura Hietaranta.

Naistoimikunta kerää varoja juniorityön tukemiseen järjestämällä teatteri-iltoja, arpajaisia ja tapahtumia.

Teksti: Riitta Närhi, naistoimikunnan sihteeri

Kuva: STL:n naistoimikunnan ensimmäisen lahjastipendin sai TVS:n Kaisla Mattila, joka on kuvassa valmentajansa Taxiarchis ”Akis” Amoutzasin kanssa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ajankohtaista kilpailutoiminnan infoa… →