Smash mestariksi jännittävien vaiheiden jälkeen – kolmas perättäinen mestaruus

12.2.2022  |  19:18  |  Raportit

Naisten TEHO Sport Tennisliigan valtiaana jatkaa helsinkiläinen Smash, kun se kukisti loppuottelussa HVS-Tenniksen dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Loppuottelusta oli lupa odottaa tasaista koitosta. Sellainen myös saatiin, kun ratkaisu nähtiin vasta nelinpeleissä. Kaksinpelien jälkeen kotikentällään pelannut HVS otti 2-1 johdon. Kakkos- ja kolmospelaajien ottelut venyivät kolmansiin eriin ja niissä taistelutahtoaan osoittivat voitokkaasti Stella Remander ja Sade Scharlin. Ykköspelaajien ottelussa Smashin virolaisvahvistus Elena Malygina toi pisteen itä-helsinkiläisille.

Nelinpeleissä asetelma oli selvä: ottaakseen kolmannen perättäisen mestaruutensa oli Smashin voitettava molemmat ottelut. Smash asetti nelinpeleihin kivikovat kaksikot Ella Haavisto/Piia Suomalainen ja Malygina/Nuppu Palm. Niinhän siinä kävikin, että nelinpelit menivät Smashille ja nousu kuilun partaalta oli valmis.

HVS – Smash 2-3
Emelie Gabran – Elena Malygina 3-6, 3-6
Stella Remander – Ella Haavisto 6-4, 5-7, 10-7
Sade Scharlin – Nuppu Palm 6-3, 6-7, 10-7
Gabran/Scharlin – Haavisto/Piia Suomalainen 4-6, 1-6
Remander/Aada Inna – Malygina/Nuppu Palm 3-6, 6-4, 8-10

Haavisto palkittiin runkosarjan parhaana pelaajana yhdessä Smash-Kotkan Venla Ahdin kanssa. Finaalin arvokkaimpana pelaajana palkittiin virolaisvahvistus Elena Malygina, joka otti voitot niin kaksin- kuin nelinpelissä.

– Tänään oli todella tiukka päivä. Meni aika lähelle, mutta nyt on todella hyvä fiilis. Hyvä tiimihenkemme kantoi läpi kauden ja kova työ palkittiin, kommentoi Haavisto.

– Olemme tehneet paljon töitä joukkueena ja treenanneet nelinpeliäkin paljon, mikä oli tänään isossa roolissa. Ja kuten Ella sanoi on joukkuehenkemme ollut loistava. Meillä on loistava ja innokas joukkue, jossa on paljon nuoria tyttöjä mukana, komppasi kapteeni Suomalainen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool jälleen finaaliin… →