Naisten Fed Cup -joukkueen ensimmäiset pelaajat nimetty kotiturnaukseen

27.12.2019  |  19:53  |  Artikkeli, Ennakot

Naisten maajoukkue, Cinia Fed Cup Team Finland, pelaa kotikentällään Talin Tenniskeskuksella 4.-7.2.2020. Kapteeni Emma Laine nimesi ensimmäiset kolme pelaajaa joukkueeseen, jonka tavoitteena on nousu Fed Cup Eurooppa/Afrikka I-ryhmään.

Laine nimesi joukkueeseen Oona Orpanan (WTA-483), Anastasia Kulikovan (WTA-510) ja Laura Hietarannan (ITF Juniors – 155). Ryhmä täydentyy vielä yhdellä tai kahdella pelaajalla loppiaiseen mennessä.

– Oona, Anastasia ja Laura ovat varmistaneet paikkansa joukkueessa. Kutsuin 17.-20.12. pidetylle naisten maajoukkueleirille mukaan laajemman ringin kartoittaakseni tilannetta muiden pelaajien osalta. Leiri oli kokonaisuudessaan onnistunut, kaikilla oli hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki oli erinomainen. Mietimme valmennusryhmän kanssa vielä vuoden vaihteen yli, että kenellä tai keillä täydennämme joukkuetta, kertoi Laine valinnoista.

Cinia Fed Cup
Kuvassa naisten maajoukkueleirille osallistuneet pelaajat ja valmentajat

Kotiturnaus on Fed Cupin Eurooppa/Afrikka II-ryhmän koitos. Suomen (maailman ranking 65.) lisäksi Talin Tenniskeskuksella tullaan näkemään seitsemän maata: Israel (52.), Tanska (55.), Tunisia (61.), Portugali (62.), Georgia (64.) ja Egypti (67.), Moldova (88.). Kaksi parasta joukkuetta nousee turnauksen päätteeksi Eurooppa/Afrikka I-ryhmään ja kaksi heikonta putoaa III-ryhmään.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan 6.1.2020. Lohkot arvotaan sekä otteluohjelma julkaistaan 3.2.2020. Ottelut alkavat päivittäin kello 15.00.

Lue lisää Laineen ennakkotunnelmia Fed Cup -turnauksesta 16.12. julkaistusta tiedotteesta.

LIPUNMYYNTI | TAPAHTUMASIVU

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Koululaisten mestaruuskilpailut päättyivät… →