Nadal välieriin Wimbledonissa

7.7.2006  |  11:00

Nieminen pettynyt omaan peliinsä

Jarkko Niemisen ei onnistunut kertaakaan murtaa Ranskan avointen voittajan, Rafael Nadalin, syöttöä, kun vasenkätiset kohtasivat torstaina Wimbledonissa miesten kaksinpelin puolivälierissä. Niemisellä oli murtopallo kolmannen erän neljännessä pelissä. Nadal sen sijaan mursi Niemisen kerran kussakin erässä ja vei voiton eräluvuin 6-3, 6-4, 6-4. Ottelu kesti 2 tuntia ja 14 minuuttia.
Nadal teki syötönmurrot ensimmäisen erän neljännessä, toisen erän yhdeksännessä ja kolmannen erän seitsemännessä pelissä. Toisen erän syötönmurtoa edesauttoi Niemisen kaksi kaksoisvirhettä.
-Nadal pelaa aivan hämmästyttävän hyvin ruoholla. Hän syötti ottelussa todella hyvin, eivätkä minun palautukseni olleet tänään mitenkään hyviä, harmitteli Nieminen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
-Olen hieman pettynyt omaan suoritukseeni, sillä tämä taisi olla huonoin pelini täällä Wimbledonissa. Tuli virheitä palautuksissa ja lentolyönneissä. Kaiken kaikkiaan oli hienoa edetä puolivälieriin saakka, mutta olisi ollut mukava myös pystyä parempaan suoritukseen. Saattoi olla, että yritin hieman liikaa, pohdiskeli Nieminen tappionsa syitä.
Niemisen eteneminen kahdeksan parhaan joukkoon Wimbledonissa oli kuitenkin komea suoritus ja jälleen uusi virstanpylväs maskulaisen tennisuralla.
Wimbledonin ruoholta Nieminen palaa massakentille. Ensi viikolla pelataan Båstadissa, Ruotsissa ATP-turnaus ja sitä seuraavalla viikolla Jarkko nähdään Hangossa, kun Suomi kohtaa Algerian Davis Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmän toisen kierroksen ottelussa 21.-23.7.

Seuraava uutinen: Federer ja Mauresmo… →