Montcourt voitti Tampere Openin

3.8.2008  |  18:10

Heliövaara/Kontinen kokivat tappion Tampereella

Seitsemänneksi sijoitettu Ranskan Mathieu Montcourt (ATP 171) otti jo toisen ATP Challenger-turnauksen voiton tänä vuonna, kun hän kukisti 50.000$ Aamulehti Tampere Openin kaksinpelin loppuottelussa neljänneksi sijoitetun Italian Flavio Cipollan (ATP 132) luvuin 6-2, 6-2. Tämä oli miesten neljäs kohtaaminen, ensimmäinen päättyi Cipollan voittoon vuonna 2005 Sevillassa, Espanjassa, mutta vuonna 2006 San Remossa ja 007 Bergamossa, Italiassa Montcourt poistui kentältä voittajana.
Pariisilainen Montcourt on voittanut ATP Challenger-turnauksen nyt kolme kertaa, edelliset ovat kesäkuulta Reggio Emiliasta, Italiasta ja viime vuoden tammikuulta Durbanista, Etelä-Afrikasta. Kolmasti hän on myös ollut Challenger-turnauksen loppuottelussa.

Montcourt-Cipolla –ottelun jälkeen nähtiin odotettu nelinpelin loppuottelu, jossa Harri Heliövaara ja Henri Kontinen kohtasivat ruotsalaisparin Ervin Eleskovic/Michael Ryderstedt. Suomalaisnuorukaiset olivat viime marraskuussa IPP Openissa, 50.000$ ATP Challenger-turnauksen loppuottelussa, jossa hävisivät ottelutie-breakin harmittavan niukasti luvuin 11-13. Sunnuntaina Tampereella ruotsalaispari oli selvästi parempi ja vei turnausvoiton luvuin 6-3, 6-4.

Jaa:

Seuraava uutinen: Wozniacki voitti Nordic… →