Mini- ja miditennis: Pelaamaan oppii pelaamalla

13.4.2015  |  10:20

Viikonlopun 11.-12.4.2015 aikana pelattiin jälleen Mini- ja miditenniskiertueen kilpailuja. Kisoja oli yhteensä kuusi. Järjestäjinä toimivat: GT, JTS, KTS, ÅLK, J-Ten ja LVS.

Grani Tenniksen raportti heidän kilpailuistaan kuvastaa hienosti viikonlopun kulkua ja hyötyjä pelaajille.

”Pelit etenivät meidän järjestäjien mielestä hyvin ja minitenniskisan isona apuna oli jälleen kerran seuran junioreita, jotka hoitivat tuomaritehtävän ja pelaajien ohjaamisen erinomaisesti – ilman heitä kilpailun läpivieminen olisi ollut mahdotonta. Kiitokset myös Kalle-taikurille, joka hämmästytti pelaajia ja katselijoita upeilla tempuilla.

Yleisö nautti pelien seuraamisesta – pitkiä palloralleja, tarkkoja sijoituksia, verkolle nousuja sekä rehtiä peliä. Juttelimme monen pelaajan vanhemman kanssa ja kaikki havaitsimme samaa – pelaajat olivat kehittyneet paljon edellisistä tammikuun kisoistamme ja keskustelimme, miten pelit kehittävät hurjasti. Pelaamaan oppii pelaamalla ja mini- ja miditenniskisat ovat loistava mahdollisuus kartuttaa pienten pelaajien pelikokemusta! Jokainen peluri poistui hallilta ihan varmasti parempana pelaajana ja toivottavasti entistä innokkaampia pelureita seuraavissa harjoituksissa.”

Hyvää kevättä ja treeni- sekä peli-iloa kaikille!

Jaa:

Seuraava uutinen: Harrasteliigalla suuri kysyntä… →