Miesten Baltian ITF Futures

5.8.2006  |  14:40

Tällä viikolla Jurmalassa, sitten kaksi viikkoa Vilnassa ja lopulta Helsingissä

Tällä viikolla käynnistyi Jurmalassa, Latviassa miesten neljän 10.000 dollarin ITF Futures-turnauksen sarja, joka jatkuu ensi viikolla Vilnassa, Liettuassa kahdella kisalla ja päättyy sitten elokuun kolmannella viikolla Finland Tennis Cupille Helsinkiin Ranka Openiin.
Jurmalassa suomalaisista olivat mukana Niklas Bucht ja Tuomo Ojala. Bucht oli pääsarjassa, jossa koki tappion ensimmäisellä kierroksella ranskalaiskarsija Romain Hardylle 5-7, 6-1, 4-6. Ojala oli karsinnoissa sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella, jolla hänen taipaleensa kuitenkin katkesi Ukrainan Anton Bobytskyyn, joka voitti ottelun luvuin 2-6, 6-3, 6-4. Nelinpelissä Bucht ja Ojala kohtasivat heti ykkössijoitetut Nijakin ja Owsianin, jotka menivät jatkoon luvuin 6-1, 6-4.
Tässä viikonvaihteessa käydään Vilnan ”President Cupin” karsintoja, joissa ovat mukana Niklas Bucht, Juuso Nousiainen, Tuomo Ojala ja Sami Huurinainen.