Laine – Arvidsson Nordea Nordic Light Openissa

5.8.2006  |  14:20

Piia Suomalainen karsinnoissa Tukholmassa

Arpa heitti Emma Laineen ja neljänneksi sijoitetun Ruotsin Sofia Arvidssonin vastakkain viidettä kertaa pelattavan Nordea Nordic Light Open turnauksen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella.
145.000 dollarin WTA Tour-turnaus käynnistyy lauantaina klo 10 Tukholman Stadionilla kaksinpelin karsinnoilla, mutta pääsarjan arvonta tehtiin jo perjantai-iltana.
Arpa oli oikukas, sillä avauskierroksella ovat vastakkain myös ykkössijoitettu, viime vuoden finalisti Venäjän Anastasia Myskina ja villillä kortilla mukaan päässyt Australian Alicia Molik, turnauksen vuoden 2004 voittaja.
Tänä vuonna sekä Australian avointen että Wimbledonin naisten nelinpelin parina voittaneet kiinalaiset, kolmanneksi sijoitettu Jie Zheng ja sijoittamaton Zi Yan joutuivat ensimmäisellä kierroksella vastakkain. Kiinalainen on myös kisan kakkossijoitettu Na Li, josta pääsee avauskierroskella ottamaan mittaa Viron Maret Ani.
Lauantaina käynnistyvissä karsinnoissa on Suomesta mukana Piia Suomalainen, joka hänkin kohtaa ensimmäisellä kierroksella ruotsalaispelaajan, Nadja Roman. Pääsarjapaikka aukeaa kolmella voitolla.
Turnauksen kaksin- ja nelinpelin loppuottelut pelataan sunnuntaina 13.8., kaksinpelifinaali klo 15 ja nelinpelifinaali klo 17 alkaen.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Miesten Baltian ITF… →