Mielenkiintoiset nousukarsinnat Norpe Tennisliigaan

9.3.2016  |  10:23

Nousukarsinnat Norpe Tennisliigaanpelataan 11.-13.3.2016.

Miehet pelaavat Tampereella (TampereenTenniskeskus, Toimelankatu 8), VT:n isännöiminä. Refereenä toimii HannuGranroth. Karsintoihin osallistuvat Tennisliigan runkosarjan kaksi viimeistäjoukkuetta jotka ovat JTS sekä HLK ja 1-divisioonan lohkonsa voittaneet VT jaTVS.

1-divisioonanjoukkueet ovat saaneet nimetä joukkueeseensa ulkolaiset pelaajat. Joukkue saakäyttää karsinnoissa yhtä ulkolaista pelaajaa/sarjaottelu.
VT on nimennyt joukkueeseensa Oskar Pallinin sekä Stefan Borgin. Molemmatpelaajat ovat Ruotsista. Pallin on Ruotsin rankingissa sijalla 49 ja Borgsijalla 35. Molemmille pelaajille on asetettu tasoksi 46 eli pelatessaan2-peliä, pelaavat he joukkueensa ykköspelaajana.

TVS onnimennyt joukkueeseensa Miloc Sekulicin (Ruotsi) sekä Kenneth Raisman (Viro).Sekulicin ATP-ranking on 586 ja Raisman ATP-ranking 944. Molemmille pelaajilleon asetettu tasoksi 48 eli pelatessaan 2-peliä, pelaavat he joukkueensaykköspelaajana paitsi jos Jarkko Nieminen pelaa joukkueessa, pelaaulkomaalainen kakkospelaajana.

Miestenkarsinnoissa tullaan varmasti näkemään erittäin tasaväkisiä ja kovatasoisiaotteluita. 1-divisioonan voittaneet joukkueet ovat erittäin taistelutahtoisiaja tavoittelevat tosissaan paikkaa Norpe Tennisliigassa kaudelle 2016-2017.

Naiset pelaavat Espoossa (TapiolanTennispuisto, Tuulikuja 1), HLK:n isännöiminä. Refereenä toimii Petri Nylund.Mukana karsinnoissa ovat Tennisliigan kaksi runkosarjan viimeistä joukkuetta,HLK sekä GVLK, sekä 1-divisioonan lohkonsa voittaneet KarTe ja ÅLK. Edessä onmielenkiintoisia kohtaamisia ja Tennisliigapaikan kaudelle 2016-2017 saattaalunastaa mikä tahansa karsintoihin osallistuva joukkue.

Otteluparitja otteluajat löytyvät www.tennisassa.fi sivuilta kohdasta sarjat -sarjaottelut. Divisioonaksi tulee asettaa 1-divisioona ja lohkoksi playoff.Karsintojen järjestäjät ylläpitävät ottelutuloksia samassa paikassa. Mikälinousijajoukkueet ovat selvillä jo lauantain otteluiden jälkeen ei sunnuntainotteluita tarvitse pelata.

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: HLK ja VT… →