Micke Kontiselle toinen perättäinen nelinpelin turnausvoitto

15.6.2013  |  08:43

Micke Kontinen ja Ruotsin Isak Arvidsson ovat mainio nelinpelipari. He voittivat perjantaina toisen, perättäisen miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen nelinpelin Casablancassa, Marokossa.
Loppuottelussa kukistui marokkolaispari Yassine Idmbarek/Mehdi Jdi luvuin 7-6(3), 6-3. Voittolukemat marokkolaisista olivat nyt hieman tiukemmat kuin viime viikolla, jolloin Arvidsson ja Kontinen kukistivat heidät puolivälierissä 6-1, 6-1.
Tämä on Micke Kontisen kolmas ITF Futures -turnauksen nelinpelin voitto, ensimmäinen on vuodelta 2010 Turkista, jossa hänen parinaan oli Ruotsin Patrick Brydolf ja toinen siis viime viikolta Casablancasta Isak Arvidssonin kanssa.
Micke (ATP 976) pelasi perjantaina myös kaksinpelin välieräottelunsa, jossa koki tappion kisan ykkössijoitetulle Algerian Lamine Ouahabille (ATP 343) 3-6, 0-6. Miehet olivat viime viikollakin vastakkain, silloin turnauksen ensimmäisellä kierroksella Casablancassa. Ouahab voitti Kontinen 6-2, 6-0 ja myöhemmin koko turnauksen. Tämän viikon kisassa Ouahab kohtaa finaalissa Ruotsin Markus Erikssonin.