Micke Kontinen jatkoon Aamulehti Tampere Openissa

24.7.2012  |  14:00

Kolme suomalaisnaista pelasi tiistaina naisten 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin avausottelunsa Aamulehti Tampere Open -turnauksessa.
Hienosti karsinnoista pääsarjaan noussut Hanna Tolonen aloitti mainiosti ottelun Venäjän Janina Darishinaa vastaan, voitti ensimmäisen erän 6-0, mutta hävisi sitten seuraavat kaksi, kummankin 3-6 lukemin.
Villin kortin saanut Johanna Hyöty kohtasi Kreikan Angeliki Kairin ja koki tappion luvuin 4-6, 3-6 ja Cecilia Estlander Hollannin Cindy Burgerille 2-6, 2-6.
Ella Leivo ja Saana Saarteinen, hekin villikorttilaisia, aloittavat oman urakkansa keskiviikkona.
Maanantai-iltana mielenkiinto kohdistui miesten 50.000$ ATP Challenger -turnauksen avauskierroksen otteluun Micke Kontinen Max Wennäkoski. Wennäkoski otti nopeasti 5-1 johdon ensimmäisessä erässä, mutta sitten tuore miesten Suomen mestari Kontinen sai pelinsä rullaamaan ja hän veikin yhdeksän peliä putkessa: ensimmäinen erä päättyi hänelle 7-5 ja toisessa erässä oli tukeva 3-0 johto. Wennäkoski nousi 2-3 ja vielä 4-5 tilanteisiin, muttei pystynyt estämään Kontisen toisen erän voittoa luvuin 6-4.
Toisella kierroksella keskiviikkona Micke kohtaa kisan ykkössijoitetun Portugalin Joao Sousan.
Villin kortin saaneella Henrik Sillanpäällä oli tiistaisessa avausottelussaan kova vastus, Itävallan Michael Linzer. Tämä ei antanutkaan tamperelaiselle mitään mahdollisuuksia, vaan takoi 54 minuutissa taululle 6-0, 6-0 voittolukemat.