Max Wennäkoski Finnish Tour -osakilpailuvoittoon Tampereella

27.5.2012  |  17:23

Lukukausien loppu tuo Yhdysvalloissa opiskelevat suomalaispelaajat kotimaahan. Se näkyi Kenttävaruste Openissa, Finnish Tourin miesten kolmannessa osakilpailussa.
GVLK:n Max Wennäkoski otti turnausvoiton ja KTS:n Juuso Ojanen pudotti puolivälierissä kisan ykkössijoitetun TCT:n Juho Paukun.
Matkalla finaaliin Wennäkoski voitti toisella kierroksella KTS:n Juuso Laitisen, puolivälierissä TaTS:n Lauri Kiiskin ja välierssä kakkossijoitetun TaTS:n Henrik Sillanpään. Loppuotteluun hän sai vastaansa TaTS:n Martin Rämmalin, joka puolivälierissä pudotti HVS:n Sami Huurinaisen ja välierissä Juuso Ojasen.
Rämmal vei finaalissa ensimmäisen erän 6-2, mutta Wennäkoski seuraavat kaksi erää 6-2, 6-0.
Vuoden ensimmäisen Finnish Tour -osakilpailun voitti HVS:n Ristomatti Lanne, toisen TCT:n Juho Paukku ja nyt kolmannen siis GVLK:n Max Wennäkoski. Neljäs Finnish Tour -osakilpailu on juhannuksena Vuokatissa.

Seuraava uutinen: Tero Jokinen voitti… →