Martikainen ja Matikainen kohtaavat finaalissa Virossa

17.9.2020  |  13:09  |  Raportit

Suomalaisjunioreilla on sujunut erinomaisesti pelit alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Virossa. Poikien kaksinpelin loppuottelussa kohtaavat Porsche Junior Team Finlandin Otso Martikainen (kuvassa) ja Emil Matikainen. Martikainen on edennyt myös nelinpelin loppuotteluun yhdessä Jami Savolaisen kanssa.

Poikien kaksinpelin puolivälierissä oli peräti viisi suomalaisjunioria: ykköseksi sijoitettu Martikainen, viidenneksi sijoitettu Matikainen, seitsemänneksi sijoitettu Max Alopaeus, karsinnat selvittänyt Veikko Sivonen ja villin kortin turnaukseen saanut Jami Savolainen.

Välierissä suomalaisedustus säilyi korkeana, kun peräti kolmen neljästä pelaajan nimen edessä oli sinivalkoinen lippu. Yläkaavion välierässä Martikainen kukisti Alopaeuksen tiukasti kahdessa erässä 6-4, 6-3 ja alakaavion puolella Matikainen voitti kolmanneksi sijoitetun latvialaisen Artjoms Afanasjevsin 7-5, 6-0. Martikainen ja Matikainen pelaavat loppuottelun perjantaina.

Myös nelinpelissä ovat suomalaispojat vauhdissa, kun finaalissa on pari Martikainen/Savolainen. He kohtaavat perjantaisessa mestaruusottelussa ykköseksi sijoitetun parin Afanasjevs (LAT)/Denis Maijorov (EST).

ALLE 16-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | VIRO

Alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksessa Latviassa on Indrek Soome edennyt nelinpelin välieriin yhdessä virolaisen Alex-Andre Ojassalun kanssa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR | LATVIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 38/2020 – →