Marja-Liisa Hedman kolmoismestariksi

4.8.2008  |  10:45

55v- ja 65v-ikäluokkien SM-kilpailut Turussa

Turun urheilupuiston kentillä pelattiin TVS:n järjestämänä 55v- ja 65v-ikäluokkien ulkokenttien SM-kilpailut 31.7.-3.8.

Hedman 55v-luokassa kolmoismestariksi
Naisten 55v-luokan kaksinpelissä mestaruutta tavoitteli seitsemän pelaajaa, ja kukapa muu mestaruuden voittikaan kuin HTS:n Marja-Liisa Hedman. Loppuottelussa kukistui HVS:n Lelle Blomqvist 6-2, 6-0. Samaa tahtia mentiin myös viiden parin muodostamassa 55v-luokan nelinpelissä; loppuottelussa Hedman ja HTS:n Eila Jokinen voittivat Blomqvistin ja HVS:n Lea Herttuan 6-2, 6-2. Hedmanin kolmas mestaruus tuli kolmen parin muodostamassa sekanpelinpelissä. Hedman ja HVS:n Sten Lindström voittivat finaalissa Nokian Taru ja Klaus Tiesalan 6-3, 6-0.
Miesten 55v-ikäluokan kaksinpelissä oli kuusi osallistujaa. HVS:n Reijo Tuomola voitti mestaruuden helposti menettäen kahdessa pelaamassaan ottelussa vain kaksi peliä. Finaalissa kukistu RTS.n Markus Kuusela 6-2, 6-0. Nelinpeliä ei ikäluokassa saatu aikaiseksi.

Miesten 65v-kaksinpeli kisan suurin luokka
65v-ikäluokan miesten kaksinpelissä oli 16 pelaajan kaavio, mestaruuteen tarvittiin neljä ottelua. Kakkoseksi sijoitettu ETS:n Markku Sääksjärvi eteni loppuotteluun voitoilla VT:n Teppo Heinosesta, TVS:n Esko Rauhalasta ja välierissä TaTS:n Taisto Kauppisesta (4.). Loppuottelussa kukistui TaTS:n Markku Huostila (3.) luvuin 7-6, 6-0.
Ykkössijoitetut tatsilaiset Huostila/Kauppinen pokkasivat nelinpelin mestaruuden, kun RVS:n Kyösti Heinänen ja EVS:n Simo Näkki antoivat finaalissa luovutuksen. Luokassa oli viisi paria.
Naisten kaksinpelin mestaruutta tavoitteli neljä pelaajaa. TaTen Maija-Liisa Pirilä voitti loppuottelussa Aune Tuomaisen 6-4, 6-2. Tuomainen ja HVS:n Eeva Heinänen voittivat nelinpelin mestaruuden. Luokan ainoassa ottelussa he kukistivat ÅLK:n Eeva Jakosen ja TVS:n Taina Majaniemen 2-6, 6-3, 6-2.
65v-luokan sekanelinpelin voittivat TVS:n Ritva Kunnas ja EVS:n Simo Näkki, jotka ottivat finaalivoiton TVS:N Taina Majaniemestä ja VT:n Pekka Lehmusvirrasta 6-1, 6-1. Mukana oli neljä paria.

Tulokset kokonaisuudessaan TennisOpenissa

Jaa:

Seuraava uutinen: Ahlamaa-Tuompo kolmoismestariksi… →