Ahlamaa-Tuompo kolmoismestariksi

4.8.2008  |  15:00

45v- ja 75v-ikäluokkien SM-kilpailut Helsingissä

45v- ja 75v-ikäluokkien ulkokenttien SM-kilpailut pelattiin LTC-33 –seuran 75-vuotisjuhlakilpailuna 1.-4.8. Kalastajatorpan massakentillä Helsingissä.

Jaana Ahlamaa-Tuompo kolmoismestariksi
Naisten 45v-luokan ulkokenttien SM-mitaleista kilpaili kahdeksan naista. Loppuotteluun etenivät kärkisijoitetut HVS:n Leena Ranta (1.) ja SLT:n Jaana Ahlamaa-Tuompo. Ranta vei ensimmäisen erän 6-1, mutta sitten tahti muuttui, ja Ahlamaa-Tuompo vei seuraavat erät 6-2, 6-3.
Ahlamaa-Tuompon toinen mestaruus tuli naisten nelinpelissä, jossa hänen parinaan oli HVS:n Silja Johansson. Loppuottelussa tuli voitto HVS:n Kristiina Ahchte-Jämsenistä ja TaTe:n Päivi Pulkkisesta 6-1, 6-2. Luokassa oli neljä paria, samoin ikäluokan sekanelinpelissä, josta Ahlamaa-Tuompo otti kolmannen mestaruutensa parinaan RoVS:n Seppo Hänninen. Heidän voittolukemansa loppuottelussa parista Päivi Pulkkinen TaTe/Veli-Matti Hilli HLK olivat 7-5, 6-1.
Miehet 45v-luokan kaksinpeliin ilmoittautui 14 pelaajaa. Ykkössijoitettu HVS:n Jussi Juvakoski eteni vääjäämättä loppuotteluun, jossa otti voiton kolmossijoitetusta RaJaTen Reijo Vuoriosta luvuin 7-6, 6-1.
Juvakoskesta tuli tuplamestari, sillä hän voitti myös nelinpelin parinaan VarTen Matti Timonen. Loppuottelussa pari voitti HLK:n Veli-Matti Hillin ja MVS:n Mikko Kuumolan luvuin 6-3, 6-3.

Pasaselle ja Lindbladille kultaa ja hopeaa
Heikki Pasanen oli miesten 75v-luokan kaksinpelin ykkössijoitettu ja mestaruus tulikin hänelle vain viiden ”geimin” menetyksellä koko turnauksessa. 11 pelaajan kaavion loppuottelussa Pasanen kohtasi kakkossijoitetun HVS:n Leo Lindbladin ja otti mestaruuden luvuin 6-0, 6-2. Nelinpelin loppuottelussa miesten osat vaihtuivat: Lindblad ja HVS:n Arvo Hilli voittivat Pasasen ja HyTS:n Per Bogdanoffin ottelutie-breakissa 10-7. Ensimmäisen erän olivat veivät ykkössijoitetut Bogdanoff ja Pasanen 6-4, Hilli ja Lindblad toisen erän 6-3. Kaaviossa oli neljä paria.
Mestaruuksia olisi ollut tarjolla naisten 75v-ikäluokan kaksin- ja nelinpelissä sekä sekanelinpelissä, mutta niihin ei ollut ilmoittautuneita.

Kaaviot täydellisinä Ässässä

Jaa:

Seuraava uutinen: GVLK hakee valmentajaa… →