Mannarino voitti Micke Kontisen

25.11.2010  |  19:42

Kuudenneksi sijoitettu Ranskan Adrian Mannarino (ATP 98) pudotti villillä kortilla mukaan tulleen Micke Kontisen (ATP 801) IPP Openista.
Varsin omintakeisesti pelaava Mannarino pitää pallot hyvin matalina ja se toi myös Mickelle hankaluuksia.
-Ehkäpä hän sen vuoksi onkin top 100 -pelaaja, totesi Kontinen. – Hän osaa tehdä vastustajan olon tosi hankalaksi.
Micke harmitteli, ettei hänen syöttönsä kulkenut tänään samaan malliin kuin ensimmäisessä ottelussa Venäjän Mihail Elginiä vastaan.
-Hosuin syötössä, vaikka olen syöttöäni kovasti yrittänyt rauhoittaa, kertoi Kontinen. – Mitä nopeamman syötön sain aikaiseksi, sitä nopeammin Mannarino palautti pallon jalkoihini. Siitä tuli lisäpaineita syöttöön ja siitä se hosuminen sitten syntyi.
Micke ei ollut tyytyväinen kämmeneensäkään.
-Oli vaikea painaa päälle, kun Mannarino piti pallot normaalia matalampana ja peli meni liikaa kontraamiseksi, harmitteli Micke.
Mickellä oli ensimmäisen erän kolmannessa pelissä etupallo Mannarinon syötössä, mutta ei pystynyt sitä viemään edukseen toisin kuin seuraavassa pelissä Mannarino, joka meni 3-1 johtoon.
Lisämurtoja ei erässä nähty, vaan Mannarino sinetöi erävoiton läpisyötöllä 6-3.
Ranskalainen mursi heti toisen erän alussa Kontisen syötön, mutta Kontinen teki vastamurron kolme peliä myöhemmin. Mannarinon saatua syötönmurron 4-3:een Kontisen puhti näytti menneen ja ranskalainen meni erä- ja otteluvoittoon 6-3, 6-3 tunnissa ja 11 minuutissa.
Micke Kontinen sai toiselta kierrokselta 10 ATP-pistettä, mikä nostaa hänen rankingsijoitustaan noin 115 sijaa ensi maanantaina ilmestyvällä ATP-rankinglistalla. Palkintorahaa Micke sai kaksinpelistä 1830 euroa ja nelinpelin ensimmäiseltä kierrokselta 335 euroa.
Lauantaina Micke pelaa jo Ruotsissa sarjatennistä SALK:n riveissä ja joulukuussa myös Suomessa Tampereen Tennisseuran riveissä.

Micke Kontinen
Kuva: Jouko Siro 

Jaa:

Seuraava uutinen: Henri Kontinen helposti… →