Henri Kontinen helposti puolivälieriin

25.11.2010  |  20:46

Henri Kontinen (ATP 261) kohtasi torstai-iltana Talissa IPP Openin toisella kierroksella saksalais-jamaikalaisen Dustin Brownin (ATP 93), joka oli tässä 106.500€+H ATP Challenger-turnauksessa neljänneksi sijoitettu.
Miehet olivat tätä ennen kohdanneet kerran, viime kesänä ruoholla ’s-Hertogenboschissa, ja silloin ottelu venyi kolmieräiseksi Kontisen voittaessa ratkaisevan erän tie-breakissa (7-5). Talissa ottelu kesti vain 46 minuuttia kestänyt ottelu päättyi Henri Kontisen voitoksi 6-3, 6-1.
-Perjantain puolivälieräottelua ajatellen oli tietysti hyvä, että tämä päättyi noin nopeasti, totesi Henri Kontinen. – Vastustajalla ei tainnut olla paras päivänsä. Ensimmäisen erän jälkeen hän ei yrittänyt muuttaa peliään, mutta eipä hänellä mitään gameplania taida muulloinkaan olla.
Henri kohtaa puolivälierissä Adrian Mannarinon (ATP 98), pelurin, joka voitti aiemmin päivällä Henrin pikkuveljen, Micken.
-Siitä tulee ihan erilainen ottelu, arveli Henri Kontinen, joka on Mannarinon voittanut kerran, viime huhtikuussa Rhodoksen ATP Challengerin toisella kierroksella 6-4, 6-1.
Henri puolustaa viime vuodelta kisan välieräpaikkaa ja 45 ATP-pistettä. Puolivälieristä hän saa 25 ATP-pistettä ja 3 100 euroa.

Perjantaina Talissa pelataan IPP Openin puolivälierät, klo 15 kohtaavat kaavion yläpuolella Grigor Dimitrov Bulgaria – Julian Reister Saksa ja Richard Berankis Liettua – Frank Dancevic Kanada. Klo 17 keskuskentällä Henri Kontinen kohtaa Adrian Mannarinon ja kolmoskentällä Viron Jürgen Zopp ja Puolan Michal Przysiezny.
Illan päätteeksi keskuskentällä nähdään vielä Kontisen ja Jarkko Niemisen nelinpelin puolivälieräottelu, jossa he saavat vastaansa Saksan Michael Kohlmannin ja Itävallan Alexander Peyan.