Pennettan tuhoisa rysty

15.9.2015  |  07:09  |  Artikkeli

Kuva: All Over Press

Voimme mainiosti ottaa tällä kertaa Mallia mestarista Flavia Pennettan kahden käden rystylyönnistä.

Kuvan rystylyönti teki monta kertaa tuhoisaa jälkeä myös finaalissa. Tällä kertaa kaksi vahvaa kättä oli vahvempi kuin yksi vahva käsi ja voitto meni Pennettalle. Mikä kuvassa näyttää hyvältä?

Täydellinen tasapaino

Flavia pääsee lyömään tämä lyöntinsä selvästi kentän sisäpuolelta ja hartian korkeudelta eli selvästi verkon yläpuolelta, ja on varmasti vahvassa asemassa voittaakseen pisteen. Todennäköinen läpilyönti!

Katse osumakohdassa

Varmaan jokaisessa mallikuvassa on jonkinlainen maininta joko pään asennosta tai katseen kohteesta. No niin on tässäkin koska se on niin tärkeää ja niin näkyvää. Katsotaan siihen palloon niin kauan kuin mahdollista ja varsinkin silloin kun se lähestyy mailaa.

Kahden käden ote

Olkaa tarkkoina otteen kanssa. Oikeakätisillä oikea käsi kahvan päälle niin kuin syötössä ja vasen käsi vahvasti kahvan taakse. Tällä otteella vasemmalla kädellä pitäisi pystyä lyömään hyviä kämmenlyöntejäkin.

Osumakohta

Osumakohta on tässäkin lyönnissä sekä vartalon sivulle että sen edessä. Näin kaikki tarvittava ja saatavilla oleva voima on kohdistettavissa palloon. Siitähän tehokkaassa lyönnissä on kysymys.

 Teksti: Jukka Tanninen

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ashe ja Connors… →