Maaottelun yhteydessä nähty minitennistapahtuma innosti – ”Iso kiitos kaikille, tapahtuma oli osoitus yhteisöllisyyden ja yhteistyön voimasta”

8.2.2023  |  13:52  |  Seurat

Historiallisen Davis Cup -tapahtuman yhteydessä luotiin innostavia kokemuksia uusille tulevaisuuden tähdille.

Samaan aikaan miesten maajoukkueen, Porsche Davis Cup Team Finland, valmistautuessa sunnuntain päätöspäivään, olivat 5-10 -vuotiaat Espoo Metro Areenan vieressä Esport Centerissä pelaamassa seurojen välistä minitennistapahtumaa.

Mukana oli upeasti 25 joukkuetta, jotka jaettiin viiteen lohkoon. Lohkot tehtiin yhteistyössä joukkueiden kapteenien kanssa; tavoitteena oli saada paljon mielekkäitä pelejä junioreille, ja tässä onnistuttiin. Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen kiitteli vuolaasti niin pelaajia kuin paikalla olleita vanhempia ja valmentajia.

”Iso kiitos kaikille, tapahtuma oli osoitus yhteisöllisyyden ja yhteistyön voimasta. Mukana oli riemastuttava määrä pelaajia, vanhempia ja valmentajia. Pelien aikana ei ollut ongelmia, koska kaikki olivat tekemässä tapahtumaa juuri oikealla hyvän mielen ja avustamisen asenteella. Erityiskiitokset haluan osoittaa isot valmistelut tehneelle lasten maailman oppiäidille Susa Etumäelle ja pelipäivän valmisteluissa olleelle Joonas Heinoselle.”

”On ilo tehdä töitä osaavien valmentajien ja vanhempien kanssa.”

Ympäri Suomea seurat järjestävät hienoja tapahtumia junioreille. Tammikuun lopussa nähtiin myös innostava Tennishulinat-tapahtuma Talissa. Tutustu alle 10-vuotiaiden kokonaisuuteen täältä. Seurat ja liitto näkevät  U10-tapahtumat tärkeinä tulevien vuosien aikana.

”Tulevaisuus näyttää innostavalta, meillä on tekijöitä ja lapsia lajimme parissa. Nyt yhdessä jatketaan laadukkaiden U10-tapahtumien järjestämistä ympäri Suomea. Näkisin laadukkaan tapahtuman koostuvan kolmesta tekijästä: 1) tarpeeksi pelejä, 2) sopivan lyhyessä ajassa ja 3) sopivan tasoisia pelejä. Näiden kolmen täyttyessä on tapahtumalla onnistumisen edellytykset”, päätti Suutarinen.

TUTUSTU U10-TAPAHTUMATARJONTAAN

Tenniksen strategian 2024 yhtenä kulmakivenä on pelaamisen lisääminen kaikilla tasoilla; erityisesti junioreiden osalta pelaamisen määriä pyritään kasvattamaan. Pelaamisen lisäämistä haetaan niin seuratoiminnan laadukkaiden toimintojen kuin motivoivan kilpailutoiminnan kautta.

 

TUTUSTU TENNIKSEN STRATEGIAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Ennätysyleisö, historiallinen MM-paikka… →