Maanantai 15.10. viimeinen päivä anoa kansallisia kisoja ajalle 1.1.-31.8.2013

15.10.2012  |  00:00

Kansallisten kilpailujen järjestelyoikeudet ajalle 1.1.-31.8.2013 ovat nyt haettavasissa  Ässän kautta. Hakuikkuna on auki Ässässä 5-15.10.2012.
Klikkaa alla olevasta linkistä ohjeet, miten toimia hakeminen tapahtuu.

 Mini- ja miditenniskilpailut

Tennisliiton tavoitteena on lisätä mini- ja miditenniskilpailujen määrää kilpailukalenterissa. Monilla seuroilla on käytössä hyvin toimivia mini- ja miditennissarjoja joihin osallistuu järjestävän seuran lisäksi myös muita seuroja. Tennisliitto toivoo, että saisimme nämä kilpailut näkyviin myös kilpailukalenteriin kohtaan Mini- ja miditenniskilpailut. Nämä kilpailut olisivat siis edelleen epävirallisia. Niistä ei siis kerry pisteitä, pelaajat eivät tarvitse K-jäsenyyttä eikä järjestävän seuran  tarvitse maksaa niistä kilpailulupamaksua. Ilmoitattehan nämä kilpailut samalla kun haette kansallisia kilpailuja, siis 5-15.10.

Muut kansalliset kilpailut:

  • Huomioittehan, että jokaisessa haettavassa kilpailussa tulee olla kilpailunjohtajana kilpailunjohtajakoulutuksen käynyt henkilö, jonka tulee luonnollisesti olla läsnä kilpailupaikalla
  • Kilpailun tulokset on kirjattava Ässään kahden arkipäivän kuluessa kilpailun päättymisestä

Rajoituksia

  • Sarjatennisviikonloppuun 12-13.1.2013 ei voi hakea mitään kilpailuja.
  • Yleisten luokkien SM-kilpailujen, SM-liigan ja Finnish Tourin -osakilpailun kanssa voi hakea samaan ajankohtaan ainoastaan luokkia A3 ja siitä alaspäin.
  • Samalle viikonlopulle myönnetään samoja luokkia vain, jos kilpailut ovat maantieteellisesti selvästi erillään. Ensisijaisesti toivotaan, että kilpailunjärjestävät sovittelevat itse ajankohtia, mutta jos maantieteellisiä päällekkäisyyksiä ilmenee, päättää kilpailupäällikkö päällekkäisyyksien ratkaisemisesta. Kriteerit päätöksenteossa ovat: vähemmän kilpailuja järjestävä etusijalla paljon kilpailuja järjestävään verrattuna, kilpailun historia sekä kilpailun järjestelyiden laatu ja palkinnot.
  • Sarjatennisviikonloppuun 5-7.7 voi hakea vain junioriluokkia.

 

 

 

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen/Vasa -parille nelinpelin… →