Juho Paukku Talin Finnish Tour -osakilpailun voittoon

14.10.2012  |  15:06

38 pelaajaa lähti tavoittelemaan miesten Finnish Tourin toiseksi viimeisen osakilpailun voittoa Talissa, Helsingissä.
TCT:n Juho Paukku oli ykkössijoitettu ja varsin vakuuttavasti hän etenikin loppuotteluun. Hän voitti toisella kierroksella TaTS:n Saska Huttusen, kolmannella kierroksella Viron Markus Kernerin, puolivälierissä TaTS:n Timi Kivijärven menettäen kussakin ottelussa vain kaksi ”geimiä”. Välierissä Paukku kukisti HVS:n Ristomatti Lannen 6-3, 6-2.
Kisan kakkossijoitettu TaTS:n Lauri Kiiski eteni hänkin välieriin voitoilla kahdessa erässä ÅLK:n Dennis Kazistovista, Smash-Kotkan Ville-Petteri Ahdista ja HVS:n Panu Virtasesta kahden erän voitoilla. Välierissä tulevaan Davis Cupin Tanska-otteluun maajoukkueeseemme vastikään nimetty HVS:n Herkko Pöllänen otti kuitenkin Lauri Kiiskistä voiton luvuin 6-4, 6-2.
Loppuottelussa Juho Paukku vei voiton Pölläsestä luvuin 6-4, 6-3.
Osakilpailuvoitollaan Paukku ohitti Finnish Tourin pistetilastossa Ristomatti Lannen, joka on nyt kakkonen ja pisteen edellä kolmossijalla olevaa Lauri Kiiskiä.
Miesten viimeinen Finnish Tour -osakilpailu käydään 2-4.11. Turussa.