Maajoukkue nimetty Portugali-otteluun 2.-3.2.2024 – tapahtuma on kohta loppuunmyyty!

5.1.2024  |  14:00  |  Ennakot

Tutustu tapahtumaan täältä ja lippuostoksille täältä.

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, on valmiina tulevaan Davis Cup -maaotteluun Portugalia vastaan.

Suomi ja Portugali kohtaavat toisensa 2.-3.2.2024 Gatorade Centerissä Turussa. Pelipäivien aloitusajat ovat perjantaina 2.2. klo 17.30 alkaen ja lauantaina 3.2. klo 15.00 alkaen. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä ja lauantaina nelinpeli sekä 1-2 kaksinpeliä.

Maajoukkueen kapteeni Jarkko Nieminen valitsi viisikokseen tutut pelaajat historiallisesta viime vuoden joukkueesta: Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Patrick Kaukovalta, Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen.

”Viime vuosi oli mahtava. Hienoja kokemuksia ja muistoja. Katse on kuitenkin nopeasti suunnattu seuraavaan, menneet on menneitä. Tietysti kaikki hyvä otetaan mukaan, se ei muuta sitä että niin yksilöinä kuin joukkueena meidän tulee olla parempia. Odotan tiukkaa ottelua Portugalia vastaan; helppoa matsia ei ole tällä tasolla”, sanoi Vuoden valmentajaksi valittu Nieminen.

Portugalin joukkueen muodostavat Nuno Borges, Henrique Rocha, Joao Sousa, Gastao Elias ja Francisco Cabral.

Suomi on tottunut lähtemään maaotteluihin altavastaajana, mutta viime vuosien menestys on kääntänyt Suomen maailmanlistasijoituksen kovaan nousuun ja samalla myös ennakkosuosikin viitta asettuu useammin sinivalkoisten pelaajien harteille. Tulevassa koitoksessaan maajoukkue onkin ennakkosuosikkina; maailmanlistalla on Suomi 12. ja Portugali 26.

”Mikään maa ei varmasti enää aliarvioi meitä, jos on aiemminkaan niin tehnyt. Meidän on nähty esiintyvän hyvin maaotteluissa ja toki pelaajamme ovat yksilöinä myös tunnetumpia maailmalla, eli iskukykymme tiedetään.  Me emme myöskään ole ikinä aliarvioineet ketään, uskomme itseemme ja teemme parhaamme jokaisessa ottelussa; kuten sanoin, ei ole helppoja matseja tällä tasolla.”

Tapahtuma on lähes loppuunmyyty!

Turkuun on lippunsa varmistanut jo ennätyksellisesti 11 500 katsojaa. Perjantain avauspäivään on jäljellä noin 1000 ja lauantain ratkaisupäivään 500 lippua. Ottelusta tulee Suomen maajoukkuehistorian suurin.

”Tosi hyvä tuuri, että saimme tähän tennisnosteeseemme taas kotiottelun. Kiitos jo nyt kaikille, toivottavasti saadaan tupa aivan täyteen”, päätti Nieminen.

Maaottelun voittaja etenee Davis Cup Finals -vaiheeseen syksylle, eli MM-kisoihin. Viime vuonna maajoukkue eteni ensimmäistä kertaa maailman parhaiden maiden vaiheeseen yltäen lopulta neljän parhaan joukkoon saakka Málagassa.

OSTA LIPUT | TIKETTI.FI

Jaa:

Seuraava uutinen: Valmentajatapaaminen ja -koulutus… →