M.Kontinen ja Paukku kohtaavat välierissä Talin ITF Futuressa

22.8.2014  |  15:28

Sekä Micke Kontinen että Juho Paukku joutuivat tiukkoihin kolmieräisiin perjantaina Talissa, Helsingissä, kun pelattiin miesten 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin puolivälieriä.
Turnauksen ykkössijoitettu, Vierumäen turnauksen toissa viikolla voittanut Micke Kontinen (ATP 423) kohtasi kahdeksanneksi sijoitetun Jeremy Jahnin (ATP 812). Hävittyään ensimmäisen erän Kontiselle 4-6 Jahn otti nopeasti toisessa erässä 5-0 johdon. Kontinen lähti kuromaan etumatkaa umpeen, muttei siinä onnistunut, vaan Jahn vei erän 6-3. Kolmannen erän Kontinen voitti 6-3 ja eteni näin välieriin.
Kontinen kohtaa lauantaina välierissä karsijana pääsarjaan tulleen Juho Paukun (ATP 1422), joka otteli kolmantena peräkkäisenä viikkona Ranskan Maxime Tabatruongin (ATP 999) kanssa. Paukku hävisi ranskalaiselle Vierumäen kymppitonnin puolivälierissä kolmessa erässä, mutta voitti tämän Hyvinkäällä karsinnan ensimmäisellä kierroksella. Nyt Talissa Paukku otti voiton kolmessa erässä.

Kontinen ja Paukku ovat kansainvälisillä kentillä kohdanneet tätä ennen kaksi kertaa, sekä vuonna 2009 että vuonna 2010 Vierumäellä ITF Futures-turnauksessa. Kummankin ottelun voitti tuolloin Paukku. Kansallisissa kisoissa miehet ovat kohdanneet viimeisen kahden vuoden aikana kahdesti, voitot ovat tasan 1-1.

Toisessa välierässä Itävallan Peter Goldsteiner kohtaa voittajan ottelusta Alexander Vasilenko Venäjä – Romain Arneodo Monaco.

Nelinpelissä Sami Huurinainen ja Jesse Kiuru hävisivät välierissä kakkossijoitetuille Ruotsin Jacob Adaktussonille ja Jesper Brunströmille. Nelinpeli jatkuu ilman suomalaisia.