Luokkamestaruussarjan SM-kilpailu Oulussa 26.-29.7.

18.7.2018  |  12:11  |  Ennakot, Seurat

Oulun Verkkopalloseura (OVS) järjestää Luokkamestaruussarjan SM-kilpailun heinäkuun lopulla 26.-29.7. SM-titteleistä pelataan B-E -luokkien kaksin- ja nelinpeleissä sekä sekanelinpeleissä.

Luokkamestaruussarja on tälle vuodelle lanseerattu uusi kilpailumuoto, jonka tavoitteena on tarjota mielekäs peliformaatti ja hyviä otteluita B-E -luokkien pelaajille. Sarja tarjoaa sopivia luokkia moneen lähtöön – esimerkiksi perheen voimin voi suunnata pelaamaan kaksinpelisarjan sekä nelinpelin tai sekanelinpelinkin.

Ilmoittautuminen Oulun SM-kilpailuun on nyt käynnissä – ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.7.

LISÄTIEDOT & ILMOITTAUTUMINEN

Oulun SM-osakilpailu on vuoden neljäs Luokkamestaruussarjan kilpailu. Tämän jälkeen on jäljellä vielä kaksi osakilpailua 7.-9.9. ja 19.-21.10. Kun kaikki vuoden kuusi osakilpailua on pelattu, kutsutaan eniten pisteitä keränneet pelaajat Masters-turnaukseen. Päätösturnaukset pelataan Åbo Lawn-Tennis Klubbin (B- ja C-luokat) ja Turun Verkkopalloseuran (D- ja E-luokat) järjestäminä marraskuun 23.-25. päivinä.

Pistelaskennassa on ollut teknisiä haasteita, minkä johdosta Luokkamestaruussarjan pistetilannetta ei ole vielä Tennisässässä. Tämä pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Jaa:

Seuraava uutinen: Aamulehti Tampere Open… →