Lönnberg aloittaa kilpailunjohtajien kouluttajana ja arvokilpailuiden päivystäjänä

9.2.2024  |  12:20  |  Raportit, Seurat

Tennisliiton uutena kilpailunjohtajien kouluttajana ja arvokilpailuiden päivystäjänä aloitti alkuvuodesta 2024 Markku Lönnberg.

Lönnberg on tuttu näky kansallisilta ja kansainvälisiltä kilpakentiltä sekä tuomarin että refereen roolista. Lönnbergillä on suoritettuna ITF White Badge -tasolta sekä referee- että päätuomarikokonaisuudet. Nyt Lönnberg jakaa osaamistaan kouluttajana sekä toimii kansallisten arvokilpailuiden päivystäjänä.

”Tämä tehtävä tukee hyvin päämäärääni tenniksen parissa ja antaa myös loistavan näkymän kansallisiin arvokilpailuihin. Olen aina pitänyt myös kouluttamisesta ja toivottavasti saadaankin paljon uusia innokkaita kilpailunjohtajia koulutuksiin mukaan,” kommentoi Lönnberg.

Seuraavat 1-tason kilpailunjohtajakoulutukset järjestetään Kouvolassa 24.3. ja Kauniaisissa 18.5. Lisäksi tänä vuonna järjestetään webinaari-kilpailunjohtajakoulutus syksyn aikana. Tutustu tarkemmin koulutuskalenteriin täältä.

 

Arvokilpailuihin kuuluvat TEHO Finnish Tour, TEHO Finnish Junior Tennis Tour, Fazer JGP ja Luokkamestaruus -sarjat sekä 18-vuotiaiden SM-kilpailut.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen/Ruusuvuori ATP-finaaliin Ranskassa… →